IZBO JE SVOJE BEBE, PA JEDNIM PITANJEM ŠOKIRAO INSPEKTORE! Kad su mu rekli šta je uradio, usledila je neverovatna reakcija!
Foto: Facebook printscreen / RTK

tužno!

IZBO JE SVOJE BEBE, PA JEDNIM PITANJEM ŠOKIRAO INSPEKTORE! Kad su mu rekli šta je uradio, usledila je neverovatna reakcija!

Dejan Krstičić (35), koji je izbo do smrti svoju bebu i drugu pokušao da ubije, nije odgovorio praktično ni na jedno pitanje tužioca u vezi sa zločinom. Usred saslušanja svog advokata - potpuno hladnokrvno - doslovce je upitao: "Kako su mi deca, šta rade?"
Objavljeno: 08:57h

Krstičić je praktično satima ćutao na saslušanju i po utiscima svih učesnika postupka, delovao kao da je "nesvestan zločina", ali je sve i šokirao jednim pitanjem.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema rečima advokata Jakupa Ramadanija, koji je Krstičiću dodeljen po službenoj dužnosti, ubica je dao iskaz prilikom saslušanja u tužilaštvu, ponašao se pristojno i nije imao ispade.

Deka bebe koju je ubio otac OTKRIO DETALJ sa sahrane koji će vam SLOMITI SRCE!

- Zbog toga sam se protivio da mu bude određen pritvor do 30 dana. Predložio sam da bude pušten u kućni pritvor, ali je taj predlog odbijen. Zatražio sam od tužioca da se obavi psihijatrijsko veštačenje mog klijenta. On nije svestan šta je učinio. U jednom trenutku sam ga pitao: "Znaš li šta si uradio?", na šta mi je odgovorio da ne zna. Posle toga me je pitao kako su mu deca kao da se ništa nije dogodilo - kaže Ramadani.

ALBANCI ĆE DA MI UZMU DECU I POVADE IM ORGANE: Da li se u ovim STRAŠNIM REČIMA OCA krije uzrok zločina?

Advokat dodaje da je Krstičić prijavljen za dva krivična dela: teško ubistvo i ubistvo u pokušaju.

U tužilaštvu potvrđuju da je saslušanje obavljeno u utorak, te da Krstičić zaista nije odavao utisak da je svestan šta je učinio.

- Sedeo je potpuno nezainteresovano i samo ćutao. Rečeno mu je da mu je jedno dete mrtvo, drugo u bolnici, ali on je ćutao bez ijedne reakcije, potpuno bezosećajan - kažu za "Blic" u tužilaštvu u Uroševcu, gde potvrđuju da će uslediti veštačenje Krstičića.

Ana Krstičić, majka bebe Nemanje, koju je u ponedeljak uveče ubio Dejan, i njegovog brata blizanca Danila, koji se oporavlja u niškoj bolnici, još uvek ne zna da joj je jedno dete sahranjeno.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.