SVE ĆU VAS POBITI! Čačanin pozvao ambasadu, pretio na PERFEKTNOM ENGLESKOM!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

niko ne zna razlog

SVE ĆU VAS POBITI! Čačanin pozvao ambasadu, pretio na PERFEKTNOM ENGLESKOM!

Čačanin Z. R. (39) uhapšen je zbog pretnji koje je uputio osoblju ambasade SAD u Beogradu. Nakon policijskog zadržavanja, njemu je određen pritvor
Objavljeno: 08:43h

Z.R je 16. februara telefonom pozvao američku ambasadu i na engleskom jeziku službeniku koji mu se javio rekao da će pobiti sve u ambasadi kao i sve Amerikance.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- On je, kako je rečeno u ambasadi, pretnje izgovorio na perfektnom engleskom jeziku. Još uvek utvrđujemo zbog čega je to uradio – rečeno nam je u istrazi.

Predstavnici ambasade SAD odmah su obavestili Ministarstvo unutrašnjih poslova, a čačanska policija Z.R. je uhapsila sutradan. Prilikom privođenja nije pružao otpor. Prema našim saznanjima, on se brani da nikome nije pretio već da se samo svađao sa službenikom sa kojim je razgovarao.

Nakon saslušanja sudija za prethodni postupak odredila mu je pritvor u trajanju do 30 dana zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje lica pod međunarodnom zaštitom.

Ovo nije prvi put da jedan Čačanin preti stranim i domaćim zvaničnicima, ali i predstavnicima visokog biznisa. Podsetimo, pre više od tri godine Ivan Stojimirović (29) uhapšen je zbog sumnje da je mobilnim telefonom pretio da će ubiti decu tadašnjeg premijera Ivice Dačića.

On je tada iz Kragujevca pozvao centralu policije na broj 192 i rekao: "’Ubiću decu Ivice Dačića’", a potom spustio slušalicu. Stojmirović se branio da je pretnje izrekao jer je ljut na državu i njenu administraciju koja, kako je naveo, godinama odbija da reši jedan njegov privatan problem, zbog kojeg je raznim državnim organima i službama "slao brojne pismene predstavke".

Pre tačno dve godine, Darko Đ. (23) osumnjičen je da je ucenom pokušao da iznudi novac od vlasnika "Delta Holdinga" Miroslava Miškovića, tako što je u dvorište njegove kuće ubacio pismo u kome je zapretio da će objaviti kompromitujuća dokumenta o biznismenu, ukoliko mu ne bude isplaćeno 500.000 evra.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.