STANJE JEDNOG OD VOJNIKA OZBILJNO, IMA VELIKU RANU NA GLAVI! Povređeni u nesreći kod Vladičinog Hana zbrinuti u vranjskoj bolnici!
Foto: Zorana Jevtić

nakon udesa

STANJE JEDNOG OD VOJNIKA OZBILJNO, IMA VELIKU RANU NA GLAVI! Povređeni u nesreći kod Vladičinog Hana zbrinuti u vranjskoj bolnici!

Jedan teško povređeni primljen je sa otvorenom ranom na glavi. On će, po svemu sudeći, biti prebačen u niški Klinički centar
Objavljeno: 11:32h

Svi vojnici povređeni u saobraćajnoj nesreći, koja se jutros dogodila u Vladičinom Hanu oko 06.30 časova, hitno su prebačeni u vranjski Zdravstveni centar gde su i zbrinuti, a stanje jednog od povređenih je ozbiljno.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Jedan teško povređeni primljen je sa otvorenom ranom na glavi. On će, po svemu sudeći, biti prebačen u niški Klinički centar - rekao je za Vranjske Dragan Veličković, v.d. direktor Zdravstvenog centra u Vranju.

AUTOBUS PUN SRPSKIH VOJNIKA SLETEO S PUTA: Ima mnogo povređenih!

Prema prvim informacijama iz Policijske uprave (PU) u Vranju, do nesreće je došlo kada je autobus preduzeća "Kavim Jedinstvo" iz Vranja, u kome je bilo 28 vojnika, sleteo sa nadvožnjaka u Vladičinom Hanu.

- Za sada nemamo informacije koje bi ukazivale na razloge ovog udesa u kome je učestvovao samo autobus "Kavim Jedinstva" iz Vranja - rekao je Dragan Stamenković, portparol Policijske uprave Vranje.

Ovaj autobus je jutros krenuo iz Niša u 04.25, a prevozio je vojnike koji rade u Vranju i redovno putuju na ovoj liniji.

(Espreso.co.rs / Vranjske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.