DEJAN JE U POLICIJI REKAO NEŠTO OD ČEGA SU SE INSPEKTORI SLEDILI: Detalji horora u Štrpcu
Foto: Printscreen/RTK

zločin koji je potresao srbiju

DEJAN JE U POLICIJI REKAO NEŠTO OD ČEGA SU SE INSPEKTORI SLEDILI: Detalji horora u Štrpcu

- Kažu da je neposredno pre zločina majku terao da izađu iz kuće i odu po drva. Zašto? - pita se otac Dejanove žene
Objavljeno: 08:06h

U Štrpcu je juče sahranjen mali Nemanja Krstičić, dečak star 40 dana kojeg je u momentu ludila nožemu ubio otac Dejan, tom prilikom ranivši njegovog brata blizanca Danila.

Sahrani su prisustvovali članovi uže porodice, piše Blic, a na njoj nije bilo majke Ane, koja bdi nad drugim sinom u niškoj bolnici.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Anin otac Dragan Kuzmanović kaže da niko ne može da veruje šta se desilo:

- To je zajednička nesreća nas i naših prijatelja Krstičića. Bili su Dejanovi roditelji, braća. I oni ne mogu da poveruju šta se desilo. Bili su uvek divni prema mojoj Ani, prema Dejanu i ostaloj dvojici sinova. Kažu da je neposredno pre zločina majku terao da izađu iz kuće i odu po drva. Zašto? Niko ne zna da li je već imao nameru da pobije decu. On jeste bio povučen čovek koji nije umeo da kaže šta ga muči, ali prema nama je uvek bio ljubazan. Ali, eto, u poslednje vreme se u njega uvukao veliki strah - priča Anin otac, i govori o tome što se desilo neposredno posle napada.

- Ana je posle toga zgrabila oba deteta u naručje i s njima istrčala na ulicu, vrišteći. Dejanov brat i otac su njega savladali. Anin svekar je seo u automobil i krenuo za njom, odvezao je decu u ambulantu - priča Anin otac.

Prema rečima Anine majke, Dejan je posle toga što je uradio zagrlio brata Neška i molio da ga vode u policiju:

- On ni sada nije svestan šta je uradio. U policiji su mu rekli da je ubio sina. On je vrteo glavom i govorio samo "nije moguće, ne verujem".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.