JEDAN ODGOVOR DEJANOVE SUPRUGE BIO OKIDAČ? Stravično saznanje zašto je otac nožem napao svoje dve bebe!
Foto: Drgaana Udovičić, Facebook

užas!

JEDAN ODGOVOR DEJANOVE SUPRUGE BIO OKIDAČ? Stravično saznanje zašto je otac nožem napao svoje dve bebe!

Pomahnitali Dejan Krstičić (35) iz Štrpca nasrnuo je sa nožem na bebe, blizance Danila i Nemanju stare samo 40 dana dok je njegova supruga Ana (27) sedela na krevetu sa decom
Objavljeno: 16:38h

Danilu je zario nož blizu srca, nakon čega je nesrećna beba na putu do gračaničke bolnice preminula. Njegov brat blizanac, Nemanja je u niškoj bolnici i uprkos teškom stanju je stabilno i van životne opasnosti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dejan je prvo zamahnuo na Danila. Smrtonosni ubod zario mu je u grudi, a onda je nož potegao ka Nemanji. Ana je tad već skočila. Za njenom vriskom dotrčao je i Dejanov brat. Pre nego što su uspeli da savladaju Dejana, on je Nemanju nožem ubo u vrat i stomak.

OVI OČEVI SU NAJVEĆI SRPSKI MONSTRUMI: Jedan izbo bebu, drugi olupao dete o zid, treći šutirao dete do smrti!

"Varnica" nezapamćene porodične tragedije u Štrpcu u kojoj je Krstičić nožem napao svoju decu, začeta je za trpezarijskim stolom porodične kuće, u ponedeljak oko 19.30 sati. U kući Krstičića u trenutku tragedije bili su i Dejanovi roditelji i brat.

foto: Profimedia

- Dejan, Ana i deca su bili sami u kuhinji. Dejan je seo za sto da večera, a Ana je sa sinovima sedela na kauču. Dejan je pozvao Anu da večera sa njim, ali je ona odbila, rekla je da nije gladna. Zašto, niko ne zna, ali njeno odbijanje je iziritiralo Dejana. Skočio je sa stolice, iz fioke izvukao nož i bukvalno skočio do kreveta. Bez ikakve reči je počeo da ubada decu - kaže za "Blic" komandir policije u Štrpcu Dragan Ivanović.

OVO JE OTAC IZ PAKLA koji je bebu staru 15 dana bacio na pod i POLOMIO JOJ LOBANJU! (FOTO)

On dodaje da su Dejana savladali Ana i njegov brat, koji je Dejana, nakon što mu je izbio nož iz ruke, oborio na pod. Zatim je pozvao Hitnu pomoć i policiju.

NEZAPAMĆEN UŽAS NA KOSOVU: Profesor izbo nožem bebe blizance, jedna umrla, druga se bori za život!

Bebu koja je preživela, majka Ana spasila je od jačeg, smrtonosnog udarca pomahnitalog oca. Ona je s ekipom Hitne pomoći otišla za Niš, gde je sve vreme uz svog sina.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.