KOMŠIJE MONSTRUMA KOJI JE IZBO SVOJE BEBE: Bio je normalan, ne znamo šta mu se desilo!
Foto: Facebook printscreen

ko bi rekao?

KOMŠIJE MONSTRUMA KOJI JE IZBO SVOJE BEBE: Bio je normalan, ne znamo šta mu se desilo!

Nakon nezapamćenog zločina koji se dogodio sinoć u Štrpcu, kada je profesor fizičkog vaspitanja Dejan Krstičić (35) izbo nožem svoja dva sina blizanca, od kojih je jedan preminuo, u pomenutom gradu vladaju muk i neverica..
Objavljeno:

Bebe blizanci imaju samo 40 dana. Zdravstveno stanje jedne povređene bebe je stabilizovano i ona je van životne opasnosti, piše Informer.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Nikada do sada nije bio prijavljen neki sličan incident ili situacija, gde je on mogao da se ponaša na neki drugačiji način, sasvim normalan čovek, ne znamo šta se desilo - izjavio je Dragan Ivanović komandir stanice policije u Štrpcu.

Naime, naselje Mrđence u Štrpcu, u kojem se dogodio ovaj jeziv zločin, celo je u šoku, a komšije za Dejana imaju samo reči hvale!

OVO JE DEJAN KRSTIČIĆ KOJI JE IZBO SVOJE BEBE BLIZANCE: Radi kao profesor u školi, sve je šokirao monstruoznim zločinom! (FOTO)

Svako bi očekivao da se nešto čudno dešavalo u kući danima pre zločina ili da je on nagovestio krvavi pir, ali ne – komšije su bukvalno van sebe, jer Dejan, kako kažu, uvek je bio isti, nepromenjen, miran, povučen.

foto: Stock

Otac jednu bebu ubo U SRCE, drugu u stomak, vrat i posekao je po licu! DETALJI ZLOČINA KOJI JE ZGROZIO ZEMLJU!

Meštani kažu da je Dejan “normalan čovek”, da je u dobrim odnosima sa celim komšilukom, kao i da nikad nisu mogli ni da pretpostave da bi ovako nešto moglo da se dogodi. Njihove reči su mnoge skamenile, jer je strašno da neko može tako hladnokrvno i pitomo da se ponaša, još da radi u školi, a da onda izvrši monstruozan zločin nad sopstvenim mališanima.

Inače, ovo je, prema rečima policije, prvo porodično nasilje u njihovoj kući.

- Dejan je sinoć uhapšen, izvršen je uviđaj na licu mesta, uzeta je izjava od njega i danas je priveden kod tužioca na dalji tok postupka protiv njega - rekao je Ivanović.

Postavlja se pitanje kako je moguće da komšije imaju samo reči hvale za ovakvog zločinca, kako niko ništa nije primetio, kako to da samo u Srbiji uvek oni fini i povučeni budu najgore i najstrašnije ubice, koje ruku dignu na sopstvenu familiju, sopstveni rod.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.