OVO JE DEJAN KRSTIČIĆ KOJI JE IZBO SVOJE BEBE BLIZANCE: Radi kao profesor u školi, sve je šokirao monstruoznim zločinom! (FOTO)
Foto: Facebook printscreen / RTK

šok!

OVO JE DEJAN KRSTIČIĆ KOJI JE IZBO SVOJE BEBE BLIZANCE: Radi kao profesor u školi, sve je šokirao monstruoznim zločinom! (FOTO)

Bebe su blizanci muškog pola. Njihov otac je prosvetni radnik, radi kao profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj školi u Štrpcu
Objavljeno: 14:18h

Dejan Krstičić (35), profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj školi u Štrpcu osumnjičen je da je sinoć izbo dva dečaka, rečeno je u kosovskoj policiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Policija je odmah izašla na lice mesta i uhapsila Krstičića kome je određen pritvor od 48 sati, potvrdio je portparol policije za region Štrpca, Agim Gaši.

- Sinoć je uhapšen, izvršen je uviđaj na licu mesta, uzeta je izjava od njega i danas je sproveden kod tužioca na dalji tok postupka protiv njega. Radi se o tome da se prvi put desilo porodično nasilje u toj kući, nikad do sad nije bio prijavljen neki sličan incident ili neka situacija gde bi on mogao da se ponaša na neki drugačiji način. Sasvim normalan čovek, ne znam šta se desilo - rekao je ta RTK2 Dragan Ivanović komandir policijske stanice u Štrpcu.

PAO MI JE MRAK NA OČI, HTEO SAM DA ZAPLAŠIM ŽENU: Progovorio otac koji je izbo svoje bebe blizance od 40 dana!

Bebe su blizanci muškog pola. Njihov otac je prosvetni radnik, radi kao profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj školi u Štrpcu.

Policija je odmah izašla na lice mesta i privela osumnjičenog za ubistvo.

Istragu vodi Regionalna kosovska policija i kosovsko tužilaštvo.

Otac jednu bebu ubo U SRCE, drugu u stomak, vrat i posekao je po licu! DETALJI ZLOČINA KOJI JE ZGROZIO ZEMLJU!

- Ovaj incident se desio posle svađe sa njegovom suprugom, kada je nasrnuo na decu ona je bila u kupatilu. Sinoć je uhapšen, izvršen je uviđaj na licu mesta, uzeta je izjava od njega i danas je sproveden kod tužioca na dalji tok postupka protiv njega. Radi se o tome da se prvi put desilo porodično nasilje u toj kući, nikad do sad nije bio prijavljen neki sličan incident ili neka situacija gde bi on mogao da se ponaša na neki drugačiji način. Sasvim normalan čovek, ne znam šta se desilo - rekao je ta RTK2 Dragan Ivanović komandir policijske stanice u Štrpcu.

(Espreso.co.rs / RTK)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.