AKCIJA KAO NA FILMU: Šetao pored stanice i pao! Vozač zbog kojeg je stradao policajac iz Grocke uhapšen usred Beograda! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Kurir tv

haos u vlajkovićevoj

AKCIJA KAO NA FILMU: Šetao pored stanice i pao! Vozač zbog kojeg je stradao policajac iz Grocke uhapšen usred Beograda! (VIDEO)

Dvojica muškaraca, čiji identitet zasad nije poznat, uhapšena su u munjevitoj akciji beogradske policije koja se večeras odigrala u Vlajkovićevoj ulici u strogom centru Beograda
Objavljeno: 12:13h

Sava I. uhapšen je u munjevitoj akciji beogradske policije koja se večeras odigrala u Vlajkovićevoj ulici u strogom centru Beograda!

U akciji su učestvovali pripadnici Interventne jedinice u punoj opremi, obučeni za sprovođenje najtežih zadataka u okviru službe, koji su za kratko vreme savladali dvojicu muškaraca i stavili im lisice na ruke.

Kako Kurir saznaje, priveden je Sava I., koji je bio u bekstvu od udesa u Grockoj, kada je prilikom potere poginuo policajac!

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. I. (1976) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila. S. I. se sumnjiči da je 7. februara ove godine ukrao vozilo marke „audi“, kada je u policijskoj poteri došlo do nesreće u Grockoj, u kojoj je smrtno stradao policijski službenik Nenad Stojadinović, a teško povređen Vladimir Radujko. Osumnjičenom S. I. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu - navodi se u sapštenju MUP-a.

Policajac Nenad Stojadinović (38) nastradao je, dok je njegov kolega Vladimir Radujko (29) teško povređen u saobraćajnoj nesreći na Smederevskom putu, kod ulaza u Grocku, kada se policijski automobil marke „škoda“ sudario s pekarskim kamionom.

Nastradali Stojadinović bio je na mestu suvozača i preminuo je ubrzo po prijemu u Urgentni centar. Pretpostavlja se da je uzrok saobraćajne nesreće klizav kolovoz zbog kiše koja je padala. Policija je obavila uviđaj i tek nakon okončanja istrage biće poznati svi detalji tragedije.

Do nesreće je došlo tokom potere za dva automobila u kojima su se nalazili osumnjičeni za krađu vozila. Policija je uspela da uhapsi osumnjičene za krađu A. Š. (18) i D. N. (30), a uspela je i da pronađe ukradena vozila.

Nastradali policajac Nenad Stojadinović

Na istom putu, nedaleko od mesta pomenute nesreće, dogodila se još jedna saobraćajka, u kojoj su, prema nepotvrđenim podacima, učestvovali kradljivci automobila, ali i još jedno službeno vozilo MUP.

- Dva policijska vozila bila su u poteri za „audijem“. U prvoj saobraćajnoj nesreći najverovatnije je vozač izgubio kontrolu i skrenuo u suprotnu traku u kojoj je bio kamion. Od siline udarca automobil je, potpuno uništen, upao u kanal pored puta. Nastradalog Stojadinovića i njegovog povređenog kolegu izvlačili su vatrogasci.

Sve se odigralo kao na filmu, pogledajte:

Bonus video:

OVO JE PRAVA ISTINA O ŽENI KOJA PROSI: Baka Ljubica je PREVARANT!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.