UHAPŠEN TINEJDŽER (17) ZBOG POKUŠAJA UBISTVA U NIŠU: Nožem izbo tinejdžera (15)
Policija, Foto: Kurir.rs/M.S.

užas

UHAPŠEN TINEJDŽER (17) ZBOG POKUŠAJA UBISTVA U NIŠU: Nožem izbo tinejdžera (15)

mladić je dotrčao iz pravca OŠ Vuk Karadžić, držeći se za vrat iz koga je šikljala krv

Objavljeno:

Niška policija uhapsila je sedamnaestogodišnjeg mladića iz Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

- Sedamnaestogodišnjak se sumnjiči da je oštrim predmetom naneo četiri ubodne rane petnaestogodišnjem mladiću koji je zbrinut u Univerzitetsko kliničkom centru u Nišu, a čemu je prethodila tuča ove dvojice mladića - saopštila je Policijska uprava Niš.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Kako je "Blic" pisao, po rečima očevidaca, mladić je dotrčao iz pravca OŠ Vuk Karadžić, držeći se za vrat iz koga je šikljala krv.

- Ljudi koji su se zatekli tu je kažu da je vikao: "Ubiše me, zovite Hitnu pomoć". Jedan čovek mu je pritekao u pomoć i valjda je taksijem odvezen u bolnicu -ispričali su sinoć očevici.

Po priči meštana tog dela Niša, sumnja se da se nedaleko od tog mesta desila tuča u kojoj je tinejdžer povređen. Maloletnik je zbrinut u Hitnoj pomoći pa u Kliničkom centru u Nišu gde su konstatovane povrede koje je zadobio.

-Pacijent 2007. godište u UC UKC NIŠ, u svesnom stanju, primljen sa povredama mekih tkiva grudnog koša i mekih tkiva vrata. Vitalni krvni sudovi nisu povređeni. Nakon hitnog zbrinjavanja, kompletne dijagnostike i sagledavanja lekara specijalista, povrede su hirurški zbrinute. Povređeni mladić je trenutno stabilnih vitalnih parametara, svestan i komunikativan i biće zadržan radi daljeg lečenja i opservacije - rečeno je sinoć u Kliničkom centru u Nišu.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.