OBJAVLJENO MESTO I VREME SAHRANE TAMARE IZ NIŠA KOJA JE PREMINULA U ITALIJI: Prijateljica se oprostila od nje
Tamara Zlatković, Foto: Printscreen/Facebook/TamaraZlatković

TUGA

OBJAVLJENO MESTO I VREME SAHRANE TAMARE IZ NIŠA KOJA JE PREMINULA U ITALIJI: Prijateljica se oprostila od nje

U objavi na ovoj društvenoj mreži se podseća na najvažnije trenutke iz Tamarinog života i biografije

Objavljeno:

Nišlijka Tamara Zlatković (46) čiji je nestanak u Italiji bio oglašen na društvenim mrežama 20. decembra prošle godine nakon čega je potvrđena tužna vest da je preminula, biće sahranjena 12 .januara na Novom groblju u Nišu, objavila je jedna od njenih prijateljica na “Fejsbuku”.

- Tamara je imala veliki broj prijatelja pa vas ovom prilikom obaveštavamo da će se sahrana održati u četvrtak 12.januara 2023. godine, s početkom opela u 11.30 časova u crkvi na Novom groblju u Nišu. Njena porodica je iskreno zahvalna svima i iz Srbije i iz inostranstva za svaku vrstu pomoći i podrške koju ste im nesebično pružali u ovim njima teškim trenucima, navodi se u objavi na “Fejsbuku”.

U objavi na ovoj društvenoj mreži se podseća na najvažnije trenutke iz Tamarinog života i biografije.

Tamara Zlatković
Tamara Zlatkovićfoto: Printscreen/Facebook&Tamara Zlatkovic

- Da se ukratko podsetimo Tamarinog života, na žalost prekinutog rano ali veoma bogatog znanjima, iskustvima, dogadjajima i ljudima. Rođena je u Nišu 5. novembra 1976. godine gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirala je ekonomiju u Novom Sadu. Od 2001. živi i radi u van Srbije.

Najveći deo svoje karijere provela je u ugostiteljstvu u poznatim hotelima. Nakon Češke seli se u Italiju, u svoju omiljenu zemlju u kojoj je planirala da ostane za stalno. Bila je veliki ljubitelj i poznavalac italijanske kuhinje, veliki ljubitelj i poznavalac vina - somelijer. Uporedo je bila praktičar Reikija, Bahov praktičar, poznavalac kristala i izrade nakita od kristala. Sigurno sam dosta toga propustila da navedem, ali to i nije bitno.

Bitnije od svega toga je da je Tamara bila je predivan čovek, uvek vedra i pozitivna, osoba koja je plenila svojom energijom i svojim osmehom, koja je volela život, putovanja i druženja, koja se radovala svemu i bila puna ljubavi prema svakom biću. I zbog svega toga stekla je mnogo, mnogo prijatelja po celom svetu. Ostaće zauvek u našim srcima, navela je Tamarina prijateljica u objavi na “Fejsbuku”.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.