UBICA JE UGUŠIO IVANU? NOVI detalji brutalnog ubistva nesrećne devojke na Zvezdari
Ivana K., Foto: Društvene mreže

TUGA!

UBICA JE UGUŠIO IVANU? NOVI detalji brutalnog ubistva nesrećne devojke na Zvezdari

Ona se nije javljala porodici na telefon dva dana, nakon čega su je njena braća pronašla

Objavljeno: 09:46h

Telo Ivane Krivokapić (26) pronađeno je u iznajmljenom stanu na Zvezdari, a kako se saznaje, ubica Ivanu nije davio rukama niti joj stezao vrat, već je, kako se pretpostavlja, određenim predmetom, platnom ili jastukom, ugušio devojku preko lica.

Ubica je, kako se saznaje, vrata zaključao sa spoljne strane i pobegao.

Inače, Više tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je juče istragu protiv NN lica zbog ubistva Ivane Krivokapić. Njeno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Ona se nije javljala porodici na telefon dva dana, nakon čega su je njena braća pronašla.

Ivana K.
Ivana K.foto: PRINTSCREEN FACEBOOK

Ugledali su sestru kako nepomično leži na krevetu kroz prozor sa zadnje strane zgrade, odnosno sa zajedničke terase, potom su pozvali policiju koja je ubrzo došla i ušla u stan.

- Po prijemu nalaza odbukcije sa toksikologijom, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva I. K. čije je beživotno telo pronađeno 24. decembra u stanu na Zvezdari. Sumnja se da je, za sada nepoznato lice I.K. lišilo života tako što ju je ugušilo davljenjem. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog krivičnog dela i traga za učiniocem- kažu u Tužilaštvu.

(Espreso / Blic / Bojana Bogosav)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.