NEMOJ DA SI ZUCNULA O BEKU: Preteće pismo osumnjičenoj za napad na biznismena!

DOTURENO IZ AUSTRIJE

NEMOJ DA SI ZUCNULA O BEKU: Preteće pismo osumnjičenoj za napad na biznismena!

Pismo je započeto rečima "Nadam se da si ti ta Maja, koju sam davno upoznao. Želim da ti kažem da izdržiš i da ovo neće još dugo trajati."
Objavljeno: 09:45h

Maja Adrovac, osumnjičena za pokušaj ubistva Milana Beka, u pritvorskoj jedinici primila je preteće pismo od izvesnog Bojana iz Austrije, u kom joj se "sugeriše" da ni slučajno ne oda nikakvu informaciju koja bi mogla da dovede do napadača na biznismena na Senjaku, piše beogradski Alo!

Pošiljalac pisma"savetuje" Maju da "ništa ne otkriva jer joj niko ništa ne može ako ćuti". - U pismu, osoba koja se predstavlja kao Bojan poručuje Maji "da ne povezuje ljude s atentatom da se oni ne bi brinuli". Takođe, Bojan tvrdi da je njen prijatelj i da su se upoznali ranije i u tom pismu precizira tačno i gde - tvrdi izvor ovog lista. Pismo je, prema saznanjima ovog dnevnog lista, započeto rečima "Nadam se da si ti ta Maja, koju sam davno upoznao. Želim da ti kažem da izdržiš i da ovo neće još dugo trajati."
Ovo preteće pismo, o kom je "Alo!" već pisao, zaprepastilo je zaposlene u zatvoru budući da niko ne zna kako je ono došlo do Maje, koja je pod strogim nadzorom stražara. Nijedna pošiljka ne može da bude dostavljena pritvoreniku jer po zakonu nemaju pravo. - Maja tvrdi da nikad nije upoznala čoveka koji joj je poslao to pismo. Da ne zna nikoga s tim imenom niti joj je poznat rukopis kojim je ono napisan - objašnjava sagovornik.
Beka su 15. novembra prošle godine u Beogradu, ispred njegove kuće na Senjaku, vatrenuim oružjem ranili nepoznati napadači. Zadobio je povrede stomaka i grudi, nakon čega je operisan. Za učešće u pokušaju ubistva Beka osumnjičena je samo Maja Adrovac, čija je DNK nađena na čauri ispaljenog metka. (Espreso. rs/ Izvor: Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.