Majka Ane Radmilović preklinje: Ostavite mi mrtvo dete na miru, ne kopajte po njenom životu, smrti i bolesti! (FOTO)
Foto: Fonet

VELIKA TRAGEDIJA

Majka Ane Radmilović preklinje: Ostavite mi mrtvo dete na miru, ne kopajte po njenom životu, smrti i bolesti! (FOTO)

Supruga Zorana Radmilovića i majka njegove ćerke Ane Radmilović - Dina Rutić veruje da njena jedinica nije umrla od side, kao što se nagađa
Objavljeno:

Ova glumica u penziji kaže za Informer da je zgrožena vestima da je poznata književnica pre dva dana preminula na infektivnoj klinici:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Mislim da nije istina da je imala HIV... Umrla je u svom stanu, a u Kliniku za infektivne bolesti je tek posle prebačena jer je tamo bilo mesta - ovim rečima je Dina pokušala da nam objasni šta se dogodilo.

Anina majka je istakla da je njenu porodicu zadesila velika tragedija:

foto: facebook / anka.radmilovic

- Njena je stvar od čega je bila bolesna, bila je odrasla žena. Ne razumem zašto vas toliko zanima njena smrt. Nije ona kriva što je Zoranova ćerka. Ne kopajte po njenom životu i smrti. Kao neko ko ima dovoljno godina i iskustva, kažem vam da će vam lepše biti ako to ne radite. Bila sam glumica, ali nikad nisam dala na svoju privatnost - kazala je Rutićeva, i dodala:

- Verujem da Anu, kao i mog pokojnog supruga, ljudi neće zaboraviti. Zvale su me njene, moje i Zoranove kolege i prijatelji... Svi su uz mene.

Ucveljena majka je čvrsto rešila da nikada ne objavi knjigu "Glumica", koju je njena ćerka nedavno napisala.

Ana je pre iznenadne smrti u 43. godini života završila rukopis i poslala ga je brojnim izdavačkim kućama. Međutim, ni sa jednom nije potpisala ugovor, pa će sva prava na objavljivanje imati njena majka.

Dina, međutim, poručuje da nikada nećemo imati priliku da pročitamo šta je to Ana imala da nam kaže u svom poslednjem romanu:

- Bila sam iznenađena što me niko od novinara nije zvao kada su objavili vest da je umrla. Žao mi je što ste me sada i vi zvali. Neću objaviti tu njenu knjigu. Jednostavno ne želim - rekla nam je odsečno. Kada smo konstatovali da bi Ana verovatno želela da ta knjiga dođe do čitalaca čim je rukopis slala izdavačkim kućama, njena majka je i dalje ostala kategorična:

- Ona ne bi želela da se ta knjiga objavi. Zaista ne želim više da pričam, nije sada vreme za razgovor. Ana je imala toliko prijatelja, neka neko drugi govori o njoj. Ja zaista sada ne mogu da dajem izjave jer u petak imam mnogo obaveza - objasnila nam je ljubazno gospođa Rutić misleći na sahranu svoje jedinice.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.