OGLASILA SE POLICIJA: TOKOM POTERE ZA KRADLJIVCIMA VOZILA poginuo policajac Nenad Stojadinović, drugi se bori za život!
Foto: Nebojša Mandić, Ilustracija

Teška tragedija

OGLASILA SE POLICIJA: TOKOM POTERE ZA KRADLJIVCIMA VOZILA poginuo policajac Nenad Stojadinović, drugi se bori za život!

Nenad Stojadinović radio je jedanaest godina u beogradskoj policiji na najtežim i najsloženijima poslovima. Časno i pošteno borio se protiv kriminala, a za požrtvovani i profesionalni rad više puta je nagrađivan
Objavljeno: 12:24h

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko 5.00 časova na Smederevskom putu na ulazu u Grocku, tokom obavljanja službenog zadatka stradao je policijski službenik Policijske uprave za grad Beograd Nenad Stojadinović, dok je drugi policajac, Vladimir Radujko, teško povređen.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nenad Stojadinović radio je jedanaest godina u beogradskoj policiji na najtežim i najsloženijima poslovima. Časno i pošteno borio se protiv kriminala, a za požrtvovani i profesionalni rad više puta je nagrađivan.

Teška nesreća na Smederevskom putu: Sudarili se policijski automobil i kamion, POGINUO POLICAJAC TOKOM POTERE?!

Požrtvovano, uz maksimalno zalaganje, Stojadinović je učestvovao u hapšenjima počinilaca najtežih krivičnih dela, često rizikujući i svoj život. Tragično je, profesionalno i predano obavljajući svoj posao, nažalost, nastradao.

Ministarstvo unutrašnjih poslova porodici stradalog kolege izražava najdublje saučešće. Do nesreće na Smedervskom putu došlo je tokom potere za dva automobila, u kojima su se nalazili osumnjičeni za krađu vozila. Tom prilikom uhapšena su dvojica osumnjičenih, A.Š. (1999) i D.N. (1987), a dva ukradena vozila su pronađena.

BONUS VIDEO:

Pitali smo građane za koga će glasati na predstojećim predsedničkim izborima!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.