ŽAN-KLOD JE JEDNOM POSETIO GROB POZNATE SRPSKE PEVAČICE: Svirepo je ubio njen DEČKO!
Grob Ksenija Pajčin, Foto: Nenad Kostić

odao počast

ŽAN-KLOD JE JEDNOM POSETIO GROB POZNATE SRPSKE PEVAČICE: Svirepo je ubio njen DEČKO!

Žan Klod je pre svega veliki poštovalac Ksenije Pajčin i njene muzike, pa je prvenstveno ona glavni razlog njegovog dolaska

Objavljeno:

Iako ste navikli na to da obično Srbi maštaju o životu u Americi, mi vam donosimo totalno drugačiju priču o momku koji je iz Amerike doputovao u Beograd samo iz jednog razloga.

Ekipa Espreso portala provela je vreme pre nekoliko godina sa Amerikancem koji se zove Žan-Klod Langerholc i koji je nakon višegodišnje želje da poseti Srbiju, konačno to i uspeo.

Žan Klod je pre svega veliki poštovalac Ksenije Pajčin i njene muzike, pa je prvenstveno ona glavni razlog njegovog dolaska.

On je imao veliku želju da poseti grob Ksenije Pajčin i ostavi joj ruže, a kako kaže za nju je čuo još kao mali u vreme kada nije moglo sve da se "progugla" i sazna, jer mu je otac koji je putovao po svetu doneo Ksenijinu kasetu koju je kupio u znak sećanja na posetu Balkana.

Moj otac je bio u poseti Balkanu, kada se vratio kući želeo je da nam prenese utisak sa putovanja kroz poklone, kupio je razne stvari koje su mogle da se kupe samo kod vas. Dobio sam kasetu Ksenije Pajčin koju sam jedva dočekao da čujem, svega što se sećam je da nisam razumeo ni reč, ali da sam se oduševio muzikom.

Žan Klod tvrdi da je tada bio mali i da nije mogao da razume ni jednu reč njene pesme, ali da se na prvo slušanje zaljubio u njenu muziku. Godinama je pokušavao da sazna nešto više o njoj, a sa dolaskom društvenih mreža to mu je bilo olakšano.

Kako je vreme prolazilo i kako su počele da se pojavljuju društvene mreže sve više sam saznavao o Kseniji, njena smrt me je duboko pogodila i tada sam se zarekao da ću kad tad posetiti njen grob. Nakon dosta godina planiranja konačno sam uspeo da dođem i ostavim joj ruže, najlepše, baš kakva je ona i bila, najlepša.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, 16. marta 2010. godine, Kseniju je u njenom stanu na Voždovcu usmrtio Filip, koji je nakon toga sebi oduzeo život. Njihova tela pronađena su sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja.

Prema izvorima bliskim istrazi, otkriveno je da je Ksenijino telo bilo u hodniku, a Filipovo u sobi, dok je pored njega bio pištolj. Pevačica je imala ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok je maneken imao samo izlaznu ranu na temenu, što je ukazalo na to da je Filip ubio Kseniju, a onda pucao sebi u usta. Spekulisalo se o tome da su se njih dvoje svađali danima pred ovu tragediju, a da je nakon kobnog sukoba Ksenija je obukla jaknu i krenula iz stana, ali ju je Filip ubio na vratima.

U prilog pričama da je odnos dvoje ljubavnika išao od ljubavi do mržnje koja je, nažalost, prevladavala, govore i svedočenja Ksenijinih komšija u njenoj zgradi u Nikšićkoj ulici na Voždovcu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.