Britanske diplomate opljačkane i pretučene u CENTRU BEOGRADA!
Foto: Nebojša Mandić

Skandal

Britanske diplomate opljačkane i pretučene u CENTRU BEOGRADA!

- Žena je bila vidno potresena zbog svega što se dogodilo. Očigledno su ih lopovi pratili i čuli da se radi o strancima. Kako je žena u ruci nosila torbu, odlučili su da joj je istrgnu iz ruke - kaže izvor iz istrage.
Objavljeno: 09:06h

Zaposlenu u Britanskoj ambasadi u Beogradu T. J. (52) i njenog supruga B. S. (52) napala su i opljačkala trojica mladića iza Hrama Svetog Save na Vračaru pre tri dana, objavio je „Alo!”.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Lopovi su od nesrećne žene oteli torbu, a kada je njen muž pokušao da je zaštiti, razbojnici su ga prebili. Slučaj je odmah prijavljen beogradskoj policiji.

- Žena je bila vidno potresena zbog svega što se dogodilo. Očigledno su ih lopovi pratili i čuli da se radi o strancima. Kako je žena u ruci nosila torbu, odlučili su da joj je istrgnu iz ruke. U nameri da zaštiti svoju suprugu, muškarac je pokušao da vrati torbu, ali je umesto nje dobio batine. Trojica lopova pobegla su ka centru grada, gde im se i gubi trag - objašnjava sagovornik ovog lista.

Kako se nezvanično saznaje, ženi koja je zaposlena u Britanskoj ambasadi u torbi su bila dokumenta, ali i nešto novca.

- Njen suprug je pregledan i konstatovane su mu lake telesne povrede. On je dobio izveštaj lekara specijaliste. Oštećena i njen suprug dali su izjave u policiji - dodaje naš sagovornik.

Beogradska policija i dalje traga za trojicom lopova.

BONUS VIDEO:

Pitali smo građane za koga će glasati na predstojećim predsedničkim izborima!

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.