SEKIROM NAPAO SUDIJU POSLE UTAKMICE: Oglasilo se Osnovno javno tužilaštvo posle INCIDENTA U VRANJSKOJ BANJI
Policija, Foto: Kurir/Ana Paunković

napad

SEKIROM NAPAO SUDIJU POSLE UTAKMICE: Oglasilo se Osnovno javno tužilaštvo posle INCIDENTA U VRANJSKOJ BANJI

Najpre su ih vukli prema zidu, a potom udarali pesnicama

Objavljeno:

Nakon odigrana utakmice u Vranjskoj Banji, u nedelju, 6. novembra, dogodio se incident u kome su napadnute sudije nakon završetka utakmice.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju kažu da se incident dogodio u blizi osnovne škole u Vranju kada je S.D. sa svojim sinovima sačekao pomoćne sudije B.M. i B.M. iz Vranja i fizički ih napali.

Najpre su ih vukli prema zidu, a potom udarali pesnicama. Nakon čega je S.D. delom sekire više puta udario sudiju B.M. u predelu leđa. Tom prilikom sudija B.M. zadobio je krve podlive, stoji u saopštenju OJT-a u Vranju.

Vranje
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dejan Ivanović, predsednik Fudbalskog saveza Pčinjskog okruga rekao je da osuđuje svaki vid nasilja.

Još uvek nemamo kompletne informacije o incidentu, čekam dodatne izveštaje delegata i službenih lica, kao i izveštaj Ministarstva unutrašnjih poslova. Nakon toga će FS Pčinjskog okruga zvanično izaći sa saopštenjem za javnost povodom incidenta, kao i sa odluko o određenim sankcijama koje su u skladu sa pravilima i propisima, rekao je Ivanović.

Ivanović na kraju poručuje da najoštrije osuđuje svaki vide nasilja, i da kako kaže „ne pamti da se nešto ovako desilo u fudbalu marak u skorije vreme“.

Iz OJT-a naloženo je da se prikupe obaveštenja, pribavi medicinska dokumentacija i protiv S.D. podnese krivična prijava zbog krivičnog dela „lake telesne povrede“ u redovnom postpupku.

(Espreso / Infovranjske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.