UDARAO ME JE PO GLAVI, SLOMIO MI I SAT NA RUCI! Beograđanku je taksista umalo pregazio, pa PRETUKAO! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić, Privatna arhiva

stravično!

UDARAO ME JE PO GLAVI, SLOMIO MI I SAT NA RUCI! Beograđanku je taksista umalo pregazio, pa PRETUKAO! (FOTO)

- Udarao me je po glavi, telu, imam brojne povrede i na telu, i na licu, bila sam na dosta pregleda - priča potresena Aleksandra
Objavljeno: 13:06h

Beograđanka Aleksandra V. (27) napadnuta je sinoć u ulici Braće Jerković od strane za sada nepoznatog taksiste, i to nakon što je, kako tvrdi, umalo pregazio na pešačkom prelazu. Nju je, nakon kraćeg verbalnog sukoba, muškarac srednjih godina, tukao pesnicama po licu i telu i naneo joj brojne povrede.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Prelazila sam pešački prelaz u ulici Braće Jerković kod sportskog centra, i negde na sredini on je naleteo punom brzinom i umalo me nije udario. Rekla sam iznervirano, odnosno viknula da je napravio prekršaj, da me umalo ubio i da ću da zovem policiju, na šta je odgovorio sa psovkama, nadobudno - kaže devojka koja je i dalje u šoku.

On je psovao policiju, a nju nazvao ku*vom! No, tu tek sledi šok! Nakon što je ona htela da zapiše taksi oznaku kako bi ga prijavila, muškarac je izašao iz automobila i nasrnuo fizički na nesrećnu devojku.

foto: Privatna arhiva

- Usledio je šok! Kreće da me udara pesnicama, sve se desilo u roku od 10 sekundi. Pala sam dole. Udarao me je po glavi, telu, imam brojne povrede i na telu, i na licu, bila sam na dosta pregleda - priča potresena Aleksandra, i dodaje da je nesreća da nikog nije bilo da je zaštiti, jer taj deo ulice nije prometan.

- Slomio mi je sat na ruci, razletelo se sve iz kesa koje sam nosila - prepričava ona horor koji je preživela, i zbog kog pije i lekove za smirenje. Istraumirana je, i slike napada joj se vraćaju.

Kada su naišli drugi vozači krenuli su na njega, ali je on uleteo u automobil i velikom brzinom pobegao sa lica mesta.

Aleksandra je išla i na snimanje glave, i na brojne preglede. U bolovima je i pod stresom. Želi da se nasilnik pronađe i ovakve scene spreče, kako se ne bi ponovile nekom drugom.

Policija ispituje slučaj, a sve što Aleksandra zna o njemu je da je momak srednjih godina, jak i nadobudan, ali ima i broj table, pa se nada da će ga policija naći.

Iz "Luks taksija" , čiji je naziv napadač imao na taksi vozilu, kažu da ne žele da komentarišu ceo incident i da je sve na nadležnim organima.

Bonus video:

Predsednik udruženja Levijatan priča o slici koja je uzdrmala Fejsbuk

(A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.