Maloletnici uz pretnju bombom pokušali pljačku u Novom Sadu
Foto: Stock Thinstock

Nisu znali da je aktiviraju

Maloletnici uz pretnju bombom pokušali pljačku u Novom Sadu

Dvojica maloletnika su, kako se sumnja, pokušala da opljačkaju jednu menjačnicu na Novom naselju, tako što je šesnaestogodišnjak zapretio radnici ručnom bombom M-75. Kada je ona pozvala policiju, obojica su pobegla
Objavljeno:

Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv dvojice maloletnika, uzrasta 16 i 17 godina, zbog pokušaja razbojništva.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Protiv osumnjičenog šesnaestogodišnjaka i još jednog njegovog vršnjaka biće podneta krivična prijava i za nedozvoljeno nošenje oružja i eksplozivnih materija, javlja 021.rs.

Dvojica maloletnika su, kako se sumnja, pokušala da opljačkaju jednu menjačnicu na Novom naselju, tako što je šesnaestogodišnjak zapretio radnici ručnom bombom M-75. Kada je ona pozvala policiju, obojica su pobegla. Sumnja se da je šesnaestogodišnjak, zatim, dao bombu svom vršnjaku koji ju je bacio, bezuspešno pokušavši da je aktivira. Policija je na uglu Bulevara Jovana Dučića i Ulice Bate Brkića na Novom naselju uz pomoć pasa tragača pronašla i bezbedno uklonila eksplozivnu napravu. Maloletnici su saslušani.

BONUS VIDEO:

DEPONIJA U SRCU BEOGRADA! U podzemni prolaz kod Vuka ni pacovi ne smeju da privire (1. deo)

(Espreso.co.rs / 021.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.