ISTINA O NAPADU NA BRATA VOĐE ALKATRAZA: Na Vavića pucali navijači Zvezde!
Foto: Printscreen/Instagram/nikola.vavic

sukob!

ISTINA O NAPADU NA BRATA VOĐE ALKATRAZA: Na Vavića pucali navijači Zvezde!

Nikola Vavić (27) mlađi brat vođe navijačke grupe "Alkatraz" i njegov prijatelj Miloš Nikolić (28) ranjeni su zvog dobacivanja i provociranja mladića za stolom pored, u jednom beogradskom klubu, a njih su napali navijače Crvene Zvezde
Objavljeno: 07:29h

Akteri pucnjave u kojoj je ranjen Nikola Vavić su navijači Zvezde. Nakon tuče i pucnjave privedeni su Lazar Vukićević (28) i Nemanja Arsenović (31), koji se terete za pokušaj teškog ubistva, piše Alo!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Momci su odbili da inspektorima saopšte šta je povod sukoba. Vukićević i Arsenović su se nakon tuče i pucnjave razdvojili, ali su ubrzo uhapšeni. Određeno im je zadržavanja do 48 sati.

Prvo se 60 ljudi brutalno tuklo u Kasini, a onda je krenula pucnjava ispred kluba! DETALJI KRVAVOG SUKOBA NA TERAZIJAMA U KOJEM JE RANJEN VAVIĆ! (FOTO) (VIDEO)

Iako je više svedoka potvrdilo, kako piše ovaj beogradski list, da je sujob nastao zbog čarki tj. dobacivanja Vukićevića i Nikolića momcima za susednim stolonm, niko nije naveo šta su tačno dobacivali i da li je povod sukoba bila navijačka razmirica.

UPUCAN NIKOLA VAVIĆ: Vatreni obračun na Terazijama, dvojica ranjenih!

Aresenović je navijač Zvezde koji je bio optužen da je sa petočlanom grupom isplanirao ubistvo Dejana Divinića, no pravosnažno je oslobođen. Hapšen je zajedno sa Draženom Dragašem, vođom navijača Zvezde, zbog posedovanja narkotika. Ima desetak krivičnih prijava.

DILOVANJE, ZATVOR, PUCNJAVA I FILMSKA POTERA: Ko je ranjeni Nikola Vavić, brat vođe Alkatraza sa debelim dosijeom? (FOTO)

Bonus video:

Snimak nakon obračuna na Terazijama

(Espreso.co.rs / Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.