DILOVANJE, ZATVOR, PUCNJAVA I FILMSKA POTERA: Ko je ranjeni Nikola Vavić, brat vođe Alkatraza sa debelim dosijeom? (FOTO)
Foto: Beta/Instagram/nikola.vavic

Opet je učesnik incidenta

DILOVANJE, ZATVOR, PUCNJAVA I FILMSKA POTERA: Ko je ranjeni Nikola Vavić, brat vođe Alkatraza sa debelim dosijeom? (FOTO)

Mlađi Vavić je tokom prethodne noći ranjen u nogu posle obračuna na Terazijama
Objavljeno:
foto: Dragan Kadić

On je te večeri završio u Savi i krio se u čamcu, pošto su ga ostali pripadnici obezbeđenja pretukli nakon što je potegao pištolj.

Zbog toga je bio u pritvoru i optužen za teško ranjavanje, ali je oslobođen optužbi u Višem sudu u Beogradu u junu 2016. godine i to nakon što je ranjeni Radojičić povukao izjavu koju je bio dao u toku istrage i odbio da se pridruži krivičnom gonjenju Vavića, niti je zahtevao odštetu.

foto: Dragan Kadić

Vavićevi prijatelji su izjavljivali da je tada tvrdili da su incident izazvali pripadnici navijačke grupe Janjičari koji su bili u sukobu sa navijačkom grupom Alkatraz čiji je vođa njegov brat Aleksandar. Podsećamo da je vođa Janjičara, Aleksandar Stanković zvani Sale Mutavi, ubijen u novembru prošle godine.

Ovo nije jedini incident srednjeg od trojice braće Vavić, jer je on već bio pravosnažno osuđen na zatvorsku kaznu od tri i po godine zbog trgovine drogom i nedozvoljenog držanja oružja i služio ju je u KPZ Valjevo, ali je 2012. godine pušten na slobodu ranije posle usvajanja Zakona o opštoj amnestiji.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.