RAT U NOVOM SADU: Sukob kriminalne ekipe Gorana Kovačevića Goranca i Dalibora Nišavića Čode!
Foto: Shutterstock

STRAVIČNO!

RAT U NOVOM SADU: Sukob kriminalne ekipe Gorana Kovačevića Goranca i Dalibora Nišavića Čode!

Razlog sukoba je ubijeni vođa Veterničkog klana Nenad Opačić, jer Nišavić sumnja da je Kovačević "otkucao" policiji da je on naručio Opačićevu smrt. Za njim je raspisana i potraga
Objavljeno: 19:06h

Njegov deo je i pucnjava kod Osnovne škole "Đura Daničić" na Podbari, kada je ranjen Niko Uskoković zvani Skole (39), inače Kovačevićev zet.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako piše list, a prenosi 021.rs, razlog sukoba je ubijeni vođa Veterničkog klana Nenad Opačić, jer Nišavić sumnja da je Kovačević "otkucao" policiji da je on naručio Opačićevu smrt. Za njim je raspisana i potraga. Podsećamo da je Janoš Šnajder, zvani Pendula, osumnjičen da je ubio Nenada i Jasminu Opačić, pronađen mrtav u Češkoj, usled predoziranja drogom.

MONSTRUOZAN ZLOČIN KOD MALOG ZVORNIKA: Nožem ubio nevenčanu suprugu i sina! Policija još nije uhapsila osobe koje su u utorak kod škole pucale na range rover. U kolima sa ranjenim Uskokovićem bio je i njegov sin kojeg je pokupio iz škole, a prema pisanju Blica, u automobilu se nalazio i Miroslav Teodorović zvani Miro. Teodorović je od ranije poznat policiji, kao pripadnik Veterničkog klana "Firma" i hapšen je zbog neovlašćenog posedovanja oružja i dilovanja droge. Blic navodi da je hapšen pre 15 godina zbog napada na Đuru Ličinu, vozača potpredsednice Skupštine Srbije Gordane Čomić. Policija sumnja da Uskoković nije bio meta napada, jer je bio u džipu koji pripada Kovačeviću, sa kojim je osuđen na sedam godina zatvora zbog trgovine skankom nakon priznanja 2010. godine. Ova pucnjava se dovodi u vezu i sa ubistvom Teodore Kaćanski 19. novembra prošle godine, jer je ona bila devojka Nenada Stevića sa kojim je Kovačević imao kontakte.

Bonus video:

Hapšenje dvojice napadača na žandarma u Novom Sadu

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.