Lažni policajci kucaju na vrata Amerikanaca u Srbiji, NE OTVARAJTE IM!
Foto: Ilustracija, Marina Lopičić

uPOZORENJE

Lažni policajci kucaju na vrata Amerikanaca u Srbiji, NE OTVARAJTE IM!

- Američkim građanima se savetuje da budu na oprezu u slučaju nenajavljenih poseta policije njihovim domovima i da odmah pozovu lokalnu policiju i prijave sumnjive aktivnosti koje uoče - navodi se na sajtu
Objavljeno: 10:53h

Ambasada SAD-a u Beogradu upozorila je svoje građane u Srbiji da se paze ljudi koji im kucaju na vrata domova i predstavljaju se kao policajci, kako bi im ušli u kuće, objavio je "Blic".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako je navedeno u upozorenju koje je objavljeno na zvaničnoj stranici Stejt departmenta ono je izdato u svetlu "skorašnjih incidenata u kojima su se pojedinci predstavljali kao policajci kako bi ušli u privatne kuće radi kriminalnih aktivnosti".

- Američkim građanima se savetuje da budu na oprezu u slučaju nenajavljenih poseta policije njihovim domovima i da odmah pozovu lokalnu policiju i prijave sumnjive aktivnosti koje uoče - navodi se na sajtu.

Kako je precizirano, u Beogradu su dva muskarca u policijskim uniformama sa fluoroscentnim oznakama pokušala da uđu u stanove u zgradi zahtevajući ulaz preko interfona.

- Muškarci nisu pokazali nikakve legitimacije i potom su se udaljili. Poslednje nedelje uhapšene su dve osobe za serije ovakvih upada u kuće na Vračaru, Paliluli i Zvezdari. Policija je takođe uhapsila tri osobe osumnjičene da su koristeći policijske isprave ušli u kuce u Barajevu - navedeno je u upozorenju.

BONUS VIDEO:

ESPRESO.CO.RS u poseti migrantima

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.