MARIJA JE SAMA SEBE TUKLA, ILI JE TO UČINIO NJEN LJUBAVNIK: Počelo suđenje za zversko zlostavljanje koje je potreslo Srbiju (VIDEO)
Foto: Blic/Milan Ilić, Privatna arhiva

oni su šokirali srbiju

MARIJA JE SAMA SEBE TUKLA, ILI JE TO UČINIO NJEN LJUBAVNIK: Počelo suđenje za zversko zlostavljanje koje je potreslo Srbiju (VIDEO)

Suđenje Ahmetu Marinkoviću (41) optuženom zbog zverskog zlostavljanja supruge Marije Ferizović (22) počelo je danas u Drugom osnovnom sudu u Beogradu
Objavljeno: 13:11h

Optužnicom Drugog osnovnog tužilaštva Marinković se tereti za nasilje u porodici, i nalazi se u pritvoru od hapšenja krajem avgusta prošle godine. On je negirao optužbe. Tvrdi da Mariju nije držao zaključanu u stanu, da je nije pekao cigarom, užarenim predmetima, da je nije ubadao makazama, brijao, nazivao kurvom, terao da jede izmet...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Priznaje samo da ju je 25. septembra nekoliko puta udario, pošto mu je priznala da ga je varala sa sinom stanodavca, odnosno, kako je naveo, "pukao mu je film kada mu je rekla da je imala seks sa njim u istoj sobi u kojoj su spavala deca", piše Kurir.

Tvrdi da je sama prislonila glavu na užareni metalni deo kompjutera, koji su koristili kao nargilu, jer je bila pod dejstvom droge.

- Kada sam tog dana izašao iz kuće, Marija nije bila ošišana niti je izgledala kao na slici koju mi je tužilac pokazao, šlogirao sam se kad sam je video - naveo je optuženi.

- Marija je ili samu sebe tukla, ili je to učinio njen ljubavnik - kazao je.

(Espreso.co.rs / Kurir / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.