PISMO ČAČANKE: Brata su mi izboli nožem, a neko je SVE TO ZATAŠKAO!
Foto: Stock/ilustracija

revolt

PISMO ČAČANKE: Brata su mi izboli nožem, a neko je SVE TO ZATAŠKAO!

U redakciju portala "Ozonpress.net" stigao je mejl rođake povređenog u ovoj tuči, koji je skrenuo pažnju na ovaj okršaj.
Objavljeno:

Na dojavu jednog sugrađanina da se u Čačku, u centru grada, u kasnim noćnim satima u subotu na nedelju (21/22.01.), opet dogodila tuča navijača FK Borac i FK Crvena zvezda, u kojoj je jedno lice zadobilo teške telesne povrede, nisu dobijene zvanične potvrde nadležnih.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ipak, u redakciju portala "Ozonpress.net" stigao je mejl rođake povređenog u ovoj tuči, koji je skrenuo pažnju na ovaj okršaj.

Pismo sa ovog portala vam prenosimo u celosti:

- Moj osamnaestogodišnji brat od tetke je uboden nožem oko 1AM (01:00) od strane navijača čačanskog Borca. Srećom, operisan je iste noći i preživeo je čistom srećom. Policija je okupirala grad nakon nemilog dogadjaja i privela samo druga mog brata.

- Roditeljima niko ništa nije javio ni iz bolnice ni iz Policijske uprave, iako je imao sva dokumenta sa sobom uključujući i sanitarnu knjižicu.

- Ni jedne novine nisu objavile ništa. Pitam se kako? Pitam se čiji je sin počinilac, pa da to može tako da se zataška da niko ne objavi? Ili možda prosto niste obavešteni, promaklo vam nekako?

Hvala!"

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Zoran Živković čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs / Ozonpress.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.