Lončara je zemunski klan zvao Tibi! Nove optužbe na račun ministra zdravlja! (VIDEO)
Foto: Slobodan Miljević

oglasio se i šešelj

Lončara je zemunski klan zvao Tibi! Nove optužbe na račun ministra zdravlja! (VIDEO)

O sumnjivim vezama ministra i ozloglašenih kriminalaca govorio je i lider SRS. Lončar za sada ćuti i ne izjašnjava se o optužbama na njegov račun
Objavljeno: 23:00h

Velimir Ilić podigao je prašinu u javnosti kad je objavio fotografiju na kojoj je sadašnji ministar zdravlja Zlatibor Lončar, u zagrljaju s tadašnjim vođom ozloglošenog zemunskog klana Dušanom Spasojevićem Šiptarom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ilić tvrdi da su pojedinci tražili da im preda te slike, a kad je to odbio, imao je nezgodu s kolima, kojima je, kako lider NS kaže, namerno presečena "jabučica" na točku.

VELJA POKAZAO SLIKU IZ ŠILEROVE: Ministar zdravlja Lončar i šef zemunskog klana Šiptar ZAGRLJENI! (FOTO)

foto: ozonpress

– Kad sam dobio slike iz policije bio sam šokiran. Ministar Lončar s Dušanom Spasojevićem zagrljen u Šilerovoj ulici. Na slikama je i čuveni doktor koji je pobegao u Kanadu, a koji je eliminisao neke svedoke. I on je u toj grupi s Lončarom. Tu su kum, i Spasojević i Opačić – kaže Ilić.

foto: ozonpress

Iako smo više puta tokom dana kontaktirali ministra Lončara, on nije odgovarao na naše pozive, niti se oglašavao nakon ove fotografije.

PODGUZNA MUVO, TI SI SE DRUŽIO SA SURČINSKIM KLANOM KAO VLAST: Šešelj žestoko odgovorio Velji Iliću!

S druge strane, Ilić nije prvi političar koji je povezivao Lončara s opasnom zemunskom grupom. Vojislav Šešelj je na svojim konferencijama naširoko i nadugačko pričao o vezama Zlatibora Lončara i ovog klana.

foto: Zorana Jevtić

- Lončar je u krugu svojih prijatelja iz zemunskog klana imao nadimak Tibi. Sećate se Dejana Milenkovića Bagzija, jednog od kriminalaca i ubica iz tog klana, koji je stekao status zaštićenog svedoka. Naravno, kao zaštićeni svedok on je verovatno mnogo toga lagao u istrazi i u svedočenju pred Okružnim sudom u Beogradu, ali taj isti Bagzi je pominjao i Zlatibora Lončara.

foto: Petar Lazović

E sad, da bi sebi pomogao, da bi sebi olakšao položaj, verovatno je Bagzi mogao da laže o nekim drugim ljudima poznatim u javnosti. Ali zašto bi on uopšte pominjao Zlatibora Lončara? Kako da mu Lončar padne na pamet? Dakle, sama činjenica da ga je pominjao, da je iznosio za njega takve podatke, koji možda još nisu sasvim provereni, ali moraju biti provereni, govori da je o njemu nešto znao.

Da li bi trebalo SMENITI LONČARA posle fotografije sa vođom zemunskog klana?

Taj Bagzi je za Tibija, odnosno za Lončara, rekao da je bio zadužen za medicinske egzekucije. Bagzi je Zlatibora Lončara direktno optuživao za ubistvo Veska Božovića, poznatog kriminalca iz crnogoroskog podzemlja - govorio je Šešelj.

On tvrdi da je Lončar kao mladi lekar dežurao pored ranjenih kriminalaca, i kad nije bio u smeni, jer je dobijao instrukcije iz "mafijaške centrale".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.