Pogledajte kako su uhapšeni lažni policajci koji su upali u kuću u Barajevu i oteli 7000 evra, oružje i municiju! (VIDEO)
Foto: MUP Srbije

Akcija policije

Pogledajte kako su uhapšeni lažni policajci koji su upali u kuću u Barajevu i oteli 7000 evra, oružje i municiju! (VIDEO)

Sumnja se da su oni 31. decembra prošle godine ušli u kuću u Barajevu i otuđili 7.000 evra, kao i dve lovačke puške i municiju, predstavljajući se ukućanima kao policajci, pri čemu su koristili lažne policijske legitimacije
Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa, razbojništvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Osumnjičeni G.P. (1958), B.B. (1995) i M.G. (1997) su uhapšeni prilikom pokušaja razbojništva u kući u Stepojevcu 20. januara 2017. godine.

Sumnja se da su oni 31. decembra prošle godine ušli u kuću u Barajevu i otuđili 7.000 evra, kao i dve lovačke puške i municiju, predstavljajući se ukućanima kao policajci, pri čemu su koristili lažne policijske legitimacije. Prilikom pretresa kuće u kojoj su se povremeno skrivali, pronađena je veća količina oružja i municije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega su, uz krivičnu prijavu predati nadležnom javnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO:

Anketa: Pitali smo građane da li znaju da su banci dužni 986 evra

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.