"UBIĆU TE DEJANE, DETE SI MI SILOVAO": Detalji HORORA na Zvezdari, ovo je istina iza NAPASTVOVANJA DEVOJČICE
Ilustracija, Foto: RINA

vriska i cika

"UBIĆU TE DEJANE, DETE SI MI SILOVAO": Detalji HORORA na Zvezdari, ovo je istina iza NAPASTVOVANJA DEVOJČICE

Često dolazi policija, patrolira, ali nikako da nekoga i uhapse

Objavljeno:

Šta se zaista dogodilo u noći između nedelje i ponedeljka u napuštenoj zgradi na uglu ulica Vojvode Brane i Laze Dokića u beogradskoj opštini Zvezdara? Oko 21 čas ispred nedovršene zgrade, napuštene decenijama, prema rečima stanara, čula se buka.

– Nije da nismo navikli na to. U toj zgradi se redovno skupljaju ko zna kakvi, ali najviše ima onih sa margine. Često dolazi policija, patrolira, ali nikako da nekoga i uhapse. Čuli smo da je to veče navodno silovano dete – navodi komšinica iz zgrade pored ove nedovršene višespratnice.

„UBIĆU TE, DEJANE”

Stanari okolnih zgrada, takođe, dodaju da su se čuli vriska i cika iz tog mračnog zdanja.

– Zapravo, ispred improvizovane kapije, katancem zaključane, posvađali su se muž i žena. Njih znamo odavno, često sede pored kontejnera i imaju mnogo dece. Ta žena je počela da viče: „Pomozite, pomozite”, a potom se okrenula ka njemu i rekla: „Ubiću te, Dejane. Dete si mi silovao i navukao na drogu” – navodi jedna starija gospođa, ističući da je sve posmatrala sa terase.

Prema njenim rečima, tu je naišao još jedan muškarac, koji je smirivao situaciju.

– Ona je skočila na njega, udarala ga, a i on je nju. Pojavio se neki prolaznik i stao između njih, razdvajao ih. Tada je ona tom muškarcu rekla da je taj Dejan navodno pedofil i da je silovao njenu devetogodišnju ćerku. Muškarac je pozvao policiju, a već u sledećem momentu oni su se udaljili ka Ruzveltovoj ulici – navodi naša sagovornica i dodaje da je videla da su policajci pretresali zgradu i da su odveli neke ljude koje su tu zatekli.

ZBOG ČEGA JE POLICIJA POZVANA

Kako Objektiv saznaje, policija jeste dolazila po prijavi te noći, ali ne zbog deteta.

– Oko 20.30 časova policija je dobila prijavu da se čuju zapomaganje i buka u napuštenoj zgradi. Odmah je na lice mesta izašla policijska patrola i ispred napuštenog objekta zatečen je M. P. (35), koji je izjavio da se njemu nepoznat muškarac svađao sa osobom ženskog pola, nakon čega je on stao između njih i razdvojio ih, kako se ne bi fizički sukobili. Nakon toga su se i muškarac i žena udaljili – navodi izvor našeg lista upućen u slučaj.

Ekipa Objektiva bila je juče ispred ove napuštene zgrade kada je policija vršila pretragu terena. Na licu mesta nisu zatečeni ljudi, ali oko nedovršenih zidina moglo se uočiti mnogo đubreta, odeće, dušeka, kao i iskorišćenih špriceva.

– Pre nekoliko godina jedno dete je povređeno kada je zalutalo u tu zgradu kako bi se igralo, jer nije obezbeđena. Inače, preko puta je Osnovna škola „Ivan Goran Kovačić”, tako da je to dodatna opasnost po đake – navodi jedna starija meštanka ove beogradske opštine.

PRONAĐENA DVA LEŠA

Prema njenim rečima, ova zgrada je nedovršena i predmet je imovinsko-pravnog spora, jer su neki stanovi u sivoj fazi prodavani po nekoliko puta.

– Navodno je jedan od investitora ubijen, a drugi je pobegao iz zemlje. U njoj se skupljaju beskućnici, ali i narkomani. Samo prošle godine pronađena su dva leša – zgroženo prepričava naša sagovornica.

Kako dodaje, po kraju se priča da je zgrada, čija je površina oko 16.000 kvadrata, u martu ove godine dobila novog vlasnika, a da je planirano, navodno, da bude javna garaža. Ipak, radovi na tom objektu još nisu počeli, a ogradu je lako preskočiti.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.