ISTRAGA PROTIV VLASNIKA HAVANE I ŽANDARMA zbog iznude 110.000 evra
Foto: Fonet

Ozbiljni kriminalci

ISTRAGA PROTIV VLASNIKA HAVANE I ŽANDARMA zbog iznude 110.000 evra

Mediji su preneli da se Popović dovodi u vezu sa škaljarskim kriminalnim klanom iz Crne Gore
Objavljeno:

Više tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv vlasnika kluba "Havana" Vladimira Popovića zvanog Pop (42) i dvojice osumnjičenih za iznude i teške telesne povrede i predložilo da im se odredi pritvor, zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogli da utiču na svedoke i da bi mogli da ponove krivično delo, rekla je portparol tužilaštva Tatjana Sekulić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pored Popovića za pokušaj iznude 110.000 evra, stana, nepokretnosti i automobila od dvojice oštećenih osumnjičeni su žandarm Vojislav Kostić (36) i Dalibor Durić (35).

Mediji su preneli da se Popović dovodi u vezu sa škaljarskim kriminalnim klanom iz Crne Gore, a ubrajaju ga među saradnike Luke Bojovića koji je uhapšen u Španiji 2012. godine i osuđen na 18 godina zatvora.

Popović, Đurić i Kostić se terete da su krajem decembra 2016. godine u Popovićevom klubu Havana naneli teške telesne povrede jednom od oštećenih, koji nije hteo da prizna da im duguje 110.000 evra.

Kod Đurića je prilikom hapšenja pronađeno više od 250.000 evra i oko 2,2 miliona dinara za koje se sumnja da su pribavljeni iznudama.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.