To se zove iznuda: 110 hiljada evra i imovina! Ali, to se zove i hapšenje!
Foto: Profimedia

zaplenjena i municija

To se zove iznuda: 110 hiljada evra i imovina! Ali, to se zove i hapšenje!

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
Objavljeno: 14:25h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave kriminalističke policije u Beogradu uhapsili su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su od dvojice oštećenih pokušali da iznude 110 hiljada evra, stan, druge nepokretnosti i automobile.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela iznude i teške telesne povrede uhapšeni su V. P. (1975), V.K. (1981) i D.Đ. (1982).

IZGUBIO JOJ SE SVAKI TRAG! Nestala majka dečaka koji je zapalio beskućnika u Novom Sadu! Postoje osnovi sumnje da su krajem decembra prošle godine, u jednom beogradskom klubu, koji je u vlasništvu jednog od osumnjičenih, u cilju iznuđivanja novca i nepokretnosti, naneli teške telesne povrede jednom od oštećenih, koji nije hteo da prizna da im duguje 110 hiljada evra. Pripadnici Uprave kriminalističke policije su prilikom hapšenja kod osumnjičenih pronašli mobilne telefone kojim su se dogovarali za izvršenje ovih krivičnih dela. Takođe, kod osumnjičenog D.Đ. pronađeno je više od 250 hiljada evra i oko dva miliona i 205 hiljada dinara za koje se sumnja da su pribavljeni iznudama. Prilikom pretresa porodične kuće osumnjičenog V.K. policija je kod njegovog brata pronašla pištolj marke „CZ“, 40 komada municije različitog kalibra, i oko pet grama opojne droge marihuane. Protiv njega će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.