KRILI JE MEĐU NAMEŠTAJEM: Zaplenjena firmirana garderoba u vrednosti milion dinara! (FOTO)
Foto: Uprava carine

U nemačkom kombiju

KRILI JE MEĐU NAMEŠTAJEM: Zaplenjena firmirana garderoba u vrednosti milion dinara! (FOTO)

Carinik je ispod polovnog nameštaja i torbi sa ličnim stvarima pronašao i torbe sa novim muškim i ženskim jaknama robnih marki „Bogner“, „Basleg“, „Bugati“, „Sartoria“, „Jan Maxyen“, „Tommy Hilfiger“, „Otto Kern“, farmericama robnih marki „Diesel“, „Raw“, „Boss“, ženskim torbama „Bogner“ i „Coccinelle“ i muškim košuljama „Gant“
Objavljeno:

Carinici su 13. januara 2017. godine na graničnom prelazu Horgoš, zaplenili veću količinu firmirane garderobe, čija je vrednost procenjena na oko milion dinara, saopštila je Uprava carine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prekršaj je otkriven rano jutros na ulazu u zemlju, prilikom detaljnog pregleda kombija nemačkih registarskih oznaka. Njime je, sa saputnicom, na relaciji Bilefeld-Zvornik putovao 50-godišnji državljanin Srbije.

foto: Uprava carine

Na granični prelaz je došao trakom obeleženom zelenim semaforom, rezervisanom za putnike koji nemaju robu za carinjenje. Prilikom susreta sa carinicima rekao je da sem ličnog prtljaga u kombiju ima samo polovan sto sa stolicama.

Međutim, carinik je ispod polovnog nameštaja i torbi sa ličnim stvarima pronašao i torbe sa novim muškim i ženskim jaknama robnih marki „Bogner“, „Basleg“, „Bugati“, „Sartoria“, „Jan Maxyen“, „Tommy Hilfiger“, „Otto Kern“, farmericama robnih marki „Diesel“, „Raw“, „Boss“, ženskim torbama „Bogner“ i „Coccinelle“ i muškim košuljama „Gant“.

foto: Uprava carine

Vrednost robe je procenjena na osnovu cena sa originalnih etiketa na garderobi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.