OVAKO JE IZGLEDAO 2. APRIL 2016. GODINE: Naizgled OBIČAN DAN ZA MARJANOVIĆE, Jelena otišla da džogira, a onda...
Nasip, Foto: Espreso.co.rs

POTRESNI DETALJI

OVAKO JE IZGLEDAO 2. APRIL 2016. GODINE: Naizgled OBIČAN DAN ZA MARJANOVIĆE, Jelena otišla da džogira, a onda...

Kuma je objasnila kako je krenula potraga za nestalom pevačicom

Objavljeno:

Upravo kuma porodice opisala je do detalja poslednji dan života ubijene Jelene Marjanović, ali i potragu kao i trenutak kada su saznali da je Jelena pronađena mrtva.

- To je bio potupno običan dan, kupila sam hleb u pekari i došla kod njih rano ujutru oko 7.30 sati možda, kao što svakoga dana radim. Popila sam kafu sa Zoranovom majkom Zoricom i znam da je Zoranov sin iz prvog braka došao kući u 13.10 sati, jer sam pogledala u sat. Ubrzo pose toga, pet do 10 minuta kasnije, iz sobe u kojoj su spavali došli su Zoran, Jelena i njihova ćerka - ispričala je kuma porodice.

Prema njenim rečima Zoran, Jelena i petogodišnja ćerka otišli su da Jelena džogira, jer je dan bio lep.

1 / 4 Foto: Espreso.co.rs

- Zorica ima problem sa žuljevima na nogama pa sam htela da joj ih sredim ali nisma mogla da pronađem nožić, kojim joj je inače Jelena to radila. Pozvala sam je, pogledala sam kasnije, bilo je to u 16.42 sati. Jelena je bila zadihana, rekla mi je gde je nožić i dodala "trčim, vidimo se kasnije" - prisetila se poslednjeg poziva kuma Marjanovića.

Ona je detaljno govoreći kako je dan proticao, ispričala da je ubrzo posle toga Vladimir ušao u kuću i unezveren im rekao da ga je zvao sin Zoran i da im je saopštio da je "Jeca nestala".

Objasnila je kako je krenula potraga za nestalom pevačicom, u koju su se uključili svi članovi porodice, osim Zorice koja je bila kod kuće. Upravo kuma Vera je prva otišla u policiju da prijavi nestanak, ali kako nije u srodstvu, morao je da u stanicu policije dođe i Zoran.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.