"ONA SE USELILA KOD NJEGA, DOVELA DVOJE DECE!" Komšije Zorana Marjanović progovorile o njegovoj NOVOJ IZABRANICI
Zoran i Jana, Foto: Dragan Kadić

BORČA

"ONA SE USELILA KOD NJEGA, DOVELA DVOJE DECE!" Komšije Zorana Marjanović progovorile o njegovoj NOVOJ IZABRANICI

Marjanovići nemaju neku komunikaciju sa komšilukom

Objavljeno:

Parkiraju kola, uđu u kuću i to je to. Oni sa nama iz komšiluka, nemaju mnogo komunikacije. Ta Zoranova devojka nova, ona se uselila kod njega odavno sa svoje dvoje dece.

Ovako o porodici Marjanović danas, na dan kada se Zoranu izriče presuda po optužnici za ubistvo njegove supruge, pevačice Jelene Marjanović, pričaju komšije iz Borče. Šest godina od jezivog zločina danas će konačno biti izrečena presuda u najmisterioznijem slučaju poslednjih godina u Srbiji. Svi prate ponašanje Zorana Marjanovića, a komšije kažu da poslednjih dana kod njih nisu primetili ništa čudno.

- Kod njih je uvek tiho. Tako je bilo i ovih dana - pričaju komšije iz Kosovopoljske ulice u Borči za "Blic".

Kako dodaju, Marjanovići nemaju neku komunikaciju sa komšilukom.

1 / 3 Foto: Zorana Jevtic

- Parkiraju kola, uđu u kuću i to je to. Tako je bilo i pre Jelenine smrti - pričaju oni.

Jedna komšinica kaže da je "sigurna da Zoran Marjanović nije ubica".

- Nijednog momenata nisam posumnjala u njega - kaže ona i dodaje da se Zoranova dugogodišnja devojka Zorica Mitrović, koja ga je jutros i odvezla do Palate pravde, odavno uselila u njegov dom:

"Ona se uselila kod njega, dovela je dvoje dece - ćerku i sina, žive tu već duže vreme. Zoranov sin Uroš je divno dete, nikada nije bio problematičan".

I druge komšije o Marjanovićima isto govore.

- Oni nisu puno pričali o Jeleni, to je za njih predstavljalo veliku ranu i bol, a mi se iz komšiluka o tome nismo puno ni raspitivali. Oni nisu baš pričljivi - dodala je jedna komšinica.

Ubistvo na nasipu u Crvenki

Meštane Borče je potresla i zabrinula vest da je pevačica Jelena Krsmanović Marjanović ubijena tog 2. aprila 2016. godine usred dana na nasipu u naselju Crvenka. Vreme kada je ubijena, način na koji je to učinjeno, ali i sama činjenica da od brutalnog ubice nije bilo traga mesecima u ljudima je izazivala jezu.

1 / 4 Foto: Printscreen / Pink

Posle godinu i po dana tužilaštvo je prikupilo dokaze i za pevačicinu smrt je optužilo njenog supruga Zorana Marjanovića. Priče o tome da li je on kriv za smrt supruge kružile su i pre njegovog hapšenja, ali o tome se govorilo i posle.

Njena majka Zorica Krsmanović je u prvi mah govorila kako ga žali jer je ostao sam sa njegovom i Jeleninom kćerkom Janom, tetka Ljubica Marković je pričala da se nesrećna žena žalila na probleme u kući Marjanovića i na sve članove te porodice izuzev Zorana, a sestra Teodora Krsmanović je navodila da je Jelenu volela Zorana i da nikada nije govorila ništa protiv njega, niti dozvoljala da to drugi rade, čak i kad je bila besna zbog nekih stvari koje joj je govorio.

Zoranovi roditelji, majka Zorica i otac Vladimir Marjanović su bili uz njega. Neretko su članovi porodice davali izjave za medije, Vladimir je ubijenu snaju nazivao anđelom, ali i preljubnicom koju je ubio ljubavnik. Vladimir i Zoranov rođeni brat Miloš su bili jedine osobe koje su ga posetile dok je bio u pritvoru. Njegova majka to nikada nije uradila, kao što nije posetila ni snajin grob.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.