PEDOFILU IZ GADŽINOG HANA 7 GODINA ZATVORA! Obljubio devojčicu (12) UZ ODOBRENJE NJENIH RODITELJA!
Foto: Profimedia

presuda!

PEDOFILU IZ GADŽINOG HANA 7 GODINA ZATVORA! Obljubio devojčicu (12) UZ ODOBRENJE NJENIH RODITELJA!

Dinić je u oktobra 2015. u svojoj kući devojčicu dodirivao po genitalijama, a zatim joj predložio "da prave bebu"
Objavljeno:

Srđan Dinić (52) iz okoline Gadžinog Hana osuđen je prekjuče nepravosnažno na sedam godina zatvora jer je u nekoliko navrata tokom 2015. obljubio 12-godišnju devojčicu iz komšiluka u nameri da joj napravi dete!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Da sve bude još strašnije, roditelji devojčice su još i ohrabrivali pedofila da im obljubi ćerku kako bi se ona posle udala za njega, prenosi Informer.

Kako je utvrđeno tokom sudskog postupka pred niškim Višim sudom, Dinić je u oktobra 2015. u svojoj kući devojčicu dodirivao po genitalijama, a zatim joj predložio "da prave bebu".

- Svojim polnim organom je prodro u njen, ali ga je ona odgurnula jer ju je mnogo zabolelo -navodi se u prijavi podnetoj protiv Dinića.

Nakon mesec dana, kada je ona došla kod njega nakon bekstva iz hraniteljske porodice, gde je u međuvremenu smeštena, pedofil je ponovo sa njom imao seks.

- On je, naime, od samog početka koristio loše materijalne prilike njene porodice, pa je pozivao devojčicu da dolazi kod njega, što je ona rado činila. Po svemu sudeći, postojala je prećutna saglasnost njenih roditelja da ona s njim zasnuje vanbračnu zajednicu. Međutim, s obzirom na to da je Centar za socijalni rad uočio da u toj porodici postoji zanemarivanje dece, maloletnica je izmeštena u hraniteljsku porodicu. I nakon toga Srđan je nastavio da kontaktira sa devojčicom. Ubedio ju je da pobegne od hranitelja i da mu se vrati - objasnio je naš sagovornik iz istrage.

Tokom sudskog postupka, Dinić je negirao da je sa devojčicom imao seks. Priznao je da joj je dozvoljavao da živi u njegovoj kući, ali je isticao da je to činio iz dobre namere, jer je želeo da joj olakša život, s obzirom na to da je njena porodica siromašna.

(Espreso.co.rs / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.