UHAPŠENA VIDOVITA NATALIJA! Da li ste i vi među pokradenim građanima?
Foto: Stock Shutterstock

Javite se ako ste opljačkani!

UHAPŠENA VIDOVITA NATALIJA! Da li ste i vi među pokradenim građanima?

Dva muškarca, starosti 46 i 23 godine i 43-godišnja žena se terete da su se u periodu od novembra 2016. godine do trenutka hapšenja, u medijima oglašavali kao "vidovita Natalija", nudeći zainteresovanim građanima pomoć u rešavanju ljubavnih problema
Objavljeno: 10:37h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su tri osobe koje se sumnjiče da su izvršenjem krivičnog dela prevare oštetili građane za više od 800.000 dinara.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dva muškarca, starosti 46 i 23 godine i 43-godišnja žena se terete da su se u periodu od novembra 2016. godine do trenutka hapšenja, u novinama i elektronskim medijima oglašavali kao "vidovita Natalija", nudeći zainteresovanim građanima pomoć u rešavanju životnih, zdravstvenih i ljubavnih problema. Za uzvrat, za dogovorenu uslugu, od građana koji su se javili na ostavljeni broj telefona u oglasu tražili su da putem post neta uplate određeni novčani iznos koji se kretao i do 100.000 dinara. Tako je u jednom slučaju, sredovečni muškarac za devet dana uplatio 800.000 dinara.

U ovim prevarama, osumnjičeni su imali podeljene uloge. Muškarci su bili zaduženi za davanje oglasa i podizanje novca, dok se žena javljala na telefon i ugovarala "posao".

Pošto se sumnja da je u ranijem periodu bilo više oštećenih, policija poziva građane koji su prevareni na ovaj način da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na telefon 011/279-76-04.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv osumnjičenih osoba biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo prevare.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.