DETALJI TRAGEDIJE: Pokazivao pušku majstoru, pa ubio ženu, metak je pogodio direktno u srce dok je kuvala kafu!
Foto: Večernje novosti

Strašno!

DETALJI TRAGEDIJE: Pokazivao pušku majstoru, pa ubio ženu, metak je pogodio direktno u srce dok je kuvala kafu!

I pored pokušaja da joj pomognu, ona je preminula na putu do bolnice
Objavljeno:

Vladan Pantović (47), poznati novopazarski biznismen i lovac, u svojoj kući u naselju Jalija slučajno je ubio suprugu Danijelu Pantović (38), majku njihovo troje dece. Prema prvim rezultatima istrage, Vladan je pokazivao lovačku pušku komšiji kada je ona iznenada opalila, a hitac malog kalibra pogodio je nesrećnu ženu direktno u srce. I pored pokušaja da joj pomognu, ona je preminula na putu do bolnice, objavile su "Večernje novosti".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, koju vode novopazarska policija i Više javno tužilaštvo, radi se o ubistvu iz nehata i nesrećnom slučaju.

Naime, tragedija se dogodila u ponedeljak oko 22.40 kada je Vladan pozvao komšiju električara iz obližnjeg naselja Šestovo da mu popravi bojler. Kada su završili posao, dok su čekali kafu, u dnevnom boravku razgledali su Vladanovu novu pušku. Za nju je, kao i za ostalu lovačku opremu, imao urednu dozvolu. Dok je Danijela bila u kuhinji, puška je odjednom opalila.

- Metak malog kalibra pogodio ju je u grudi, iskosa kroz rebra. Vrisnula je i pala. Njen suprug i komšija brzo su je ubacili u kola i povezli u novopazarsku bolnicu. Nažalost, još na prijemnom odeljenju konstatovano je da je mrtva i da je hitac prošao kroz srce - rekao nam je izvor blizak istrazi.

Prema nezvaničnim informacijama, električar, očevidac tragedije, u utorak je tokom saslušanja izjavio da je u pitanju nesrećni slučaj. Kako je rekao, Vladan nije znao da je metak bio u cevi. On je naglasio da je Pantović Danijelu izneo na rukama iz kuće i da je učinio sve da joj spase život.

Inače, porodica Pantović važi za vrlo uglednu i poznatu u Novom Pazaru. Supružnci su imali svoju veleprodaju, a Vladan se uspešno bavio i poljoprivredom na porodičnom imanju pored puta Raška - Novi Pazar. Njihovi rođaci i prijatelji ističu da su živeli u skladnom braku, da su se voleli i poštovali i da su često putovali. Svi su u šoku posle tragedije i ističu da je sigurno u pitanju nesreća.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.