Odloženo izricanje presude glumici koja je satarom ubila majku i babu!
Foto: Facebook / Teodora Viktorović

novo veštačenje

Odloženo izricanje presude glumici koja je satarom ubila majku i babu!

Iako je za danas bilo planirano održavanje završnih reči tužilaštva i odbrane, sud je odlučio da se u nastavku dokaznog postupka obavi novo - super veštačenje, jer prethodni nalazi i mišljenja veštaka nisu bili saglasni
Objavljeno: 13:33h

Završnica suđenja Teodori Viktorović (40) optuženoj da je u martu 2015. godine ubila majku Ljiljanu (61) i babu Ivanku (90) satarom u porodičnom stanu na Vračaru odložena je danas za 2. mart, jer je Viši sud naložio d se obavi super-veštačenje Viktorovićkine uračunljivosti u trenutku izvršenja dela.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, iako je za danas bilo planirano održavanje završnih reči tužilaštva i odbrane, sud je odlučio da se u nastavku dokaznog postupka obavi novo - super veštačenje, jer prethodni nalazi i mišljenja veštaka nisu bili saglasni. Super veštačenje povereno je sudsko-psihijatrijskom odboru Medicinskog fakulteta u Novom Sadu.

Veštaci imaju rok od mesec dana da pregledaju Viktorovićku i da podnesu sudu svoj nalaz i mišljenje.

Prethodna veštačenja nisu bila saglasna u pogledu stepena uračunljivosti Viktorovićke koja se tokom suđenja branila da nije bila svesna šta čini. Viktorovićeva se tereti za teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina ili 30 do 40 godina zatvora, a tužilaštvo smatra da je delo izvršila sa umišljajem.

Teodora Viktorović je, kako se sumnja, satarom ubila majku i baku posle svađe, a zločin je policiji prijavio njen suprug.

U trenutku kada se ubistvo dogodilo, u stanu je bila i Teodorina šestomesečna ćerka.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.