GAZDA KAFANE I GOST SE POSVAĐALI OKO RAČUNA, sevnule su pesnice, a onda je jedan od njih PAO MRTAV!
Foto: Public

Tragedija u obrenovcu

GAZDA KAFANE I GOST SE POSVAĐALI OKO RAČUNA, sevnule su pesnice, a onda je jedan od njih PAO MRTAV!

- Po priči očevidaca, Veran nije želeo da plati račun jer je mislio da je iznos veći nego što bi trebalo da bude. Posle svađe, Popović je rukom udario ili odgurnuo Zarića, koji je pao i umro - objašnjava izvor
Objavljeno:

Ljubiša Zarić (71), vlasnik kafane "Kutak" u Obrenovcu, umro je 5. januara posle sukoba sa gostom Veranom Popovićem (60) oko iznosa računa! Veran je udario (ili gurnuo) gazdu kafane, a ovaj je pao i na mestu umro! Popović je uhapšen i zadržan u pritvoru dok se ne utvrdi da li je taj udarac bio smrtonosan, ili je nesrećni Ljubiša umro od srca zbog stresa, objavio je "Informer"!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Izvor iz istrage kaže da se tragedija dogodila uoči Badnjeg dana, oko 19 sati, u restoranu "Kutak".

- Po priči očevidaca, Veran nije želeo da plati račun jer je mislio da je iznos veći nego što bi trebalo da bude. Posle svađe, Popović je rukom udario ili odgurnuo Zarića, koji je pao i umro - objašnjava izvor iz policije.

Ubrzo je u restoran "Kutak" stigla ekipa Hitne pomoći, kao i patrola obrenovačke policije, koja je brzom akcijom pronašla i privela Popovića. Nakon saslušanja kod nadležnog tužioca određen mu je pritvor do 30 dana, dok se ne utvrde svi detalji tragedije.

- Zarićevo telo je poslato na obdukciju i sad se čeka nalaz obducenta kako bi se utvrdilo da li je umro od udarca koji mu je zadao osumnjičeni ili je doživeo srčani udar, jer je bio srčani bolesnik - naveo je naš sagovornik.

Tragedija u kafani "Kutak", u Ulici Miloša Obrenovića u Obrenovcu, dogodila se pred više svedoka.

foto: Dragan Kadić

- Problem je što se izjave tih svedoka razlikuju u nekim detaljima, pa je potrebno utvrditi šta se tačno dogodilo. Naime, svi svedoci se slažu da je svađa između Zarića i Popovića započela zbog računa, ali sam sukob nisu svi videli isto. Jedni tvrde da je Popović udario Zarića pesnicom u grudi, nakon čega je vlasnik restorana pao i temenom udario u pod, usled čega je na mestu ostao mrtav. Drugi su videli da je gost samo odgurnuo gazdu, koji se odjednom srušio i umro - kazao je izvor.

Lekari Hitne pomoći, kako smo nezvanično saznali, nisu primetili tragove nasilja na Ljubišinom telu.

- Zarić je bio srčani bolesnik i imao je dva stenta na srcu. Da li ga je zbog svađe i stresa "izdalo srce" ili ga je Popović tako snažno udario, pa je ovaj pao na glavu i poginuo, tek treba da se utvrdi. U zavisnosti od rezultata te istrage tužilac će odlučiti da li će protiv Popovića biti podneta krivična prijava za ubistvo iz nehata, ili će se konstatovati da je u pitanju zadesna smrt, pa protiv njega neće biti vođen krivični postupak i odmah će biti pušten na slobodu - kaže sagovornik Informera blizak istrazi.

(Espreso.co.rs / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.