Nenad nestao u vejavici kod Niša – strahuje se da je mrtav!
Foto: Fonet

potraga za nestalim

Nenad nestao u vejavici kod Niša – strahuje se da je mrtav!

Mladića traži i rodbina uključujući i njegovog brata Milibora (35), koji je preživeo ledeni pakao. Njihovi rođaci strahuju da se Nenadu desilo najgore s obzirom na to da je već dva dana napolju na petnaest stepeni ispod nule, te da je u planini ostao bez hrane i vode
Objavljeno: 12:56h

Potraga za Nenadom R. (32) iz Gornjeg Komrena koji je u petak ujutro nestao u vejavici u ataru sela Hum gde je sa bratom i još dvojicom prijatelja otišao po badnjak, nastavljena je i juče. Kako je saopštila niška Policijska uprava, potraga je intenzivirana, tako da za Nenadom traga 33 pripadnika niškog odreda Žanadarmeriije, šest policajaca i isto toliko pripadnika Sektora za vanredne situacije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mladića traži i rodbina uključujući i njegovog brata Milibora (35), koji je preživeo ledeni pakao. Njihovi rođaci strahuju da se Nenadu desilo najgore s obzirom na to da je već dva dana napolju na petnaest stepeni ispod nule, te da je u planini ostao bez hrane i vode.

Milibor i Nenad su sa svojim prijateljima Bojanom I. (48) i Sašom. I. (37) u noći između četvrtka i petka traktorom otišli u planinu po badnjak kada ih je nevreme iznenadilo. Kako se nisu vratili do jutra, rodbina je o njihovom nestanku obavestila policiju. Spasioci su u petak popodne uspeli da Milibora, Bojana i Sašu pronađu u jednoj vikendici gde su se sklonili, dok je Nenad pokušao da se sam vrati kući što se pokazalo kao koban potez.

-Oni su godinama išli u Hum po badnjake, išla su i deca iz našeg sela, nikada se nikome ništa nije desilo. Kad su te noći krenuli u planinu, sneg je promicao, ništa nije nagoveštavalo stravičnu vejavicu.Vetar je iznenada ojačao, i napravio smetove od preko dva metra, pa im se traktor zaglavio. Morali su da ga ostave a Milibor nam je pričao da su puzali preko smetova, dok nisu pronašli sklonište što im je spasilo život – priča sestra od strica ovih mladića koja nije želela da joj se pominje ime.

(Espreso.co.rs / Belami.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.