SRPSKI CARINICI SU SKINULI BRANIK SA OVOG AUTA: Nisu mogli da veruju šta su pronašli unutra! (FOTO)
Foto: Mup

domišljati šverceri

SRPSKI CARINICI SU SKINULI BRANIK SA OVOG AUTA: Nisu mogli da veruju šta su pronašli unutra! (FOTO)

Ukupno 5.540 paklica cigareta „Ashima“ i „Marble“ bilo je sakriveno u farovima, dorađivanim fabričkim šupljinama oba praga i specijalno napravljenom „bunkeru“ u zadnjem braniku automobila
Objavljeno:

Carinici su 5. januara 2017. godine na izlaznoj strani graničnog prelaza Vatin, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja 277 boksova cigareta bez akciznih markica.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: MUP

Ukupno 5.540 paklica cigareta „Ashima“ i „Marble“ bilo je sakriveno u farovima, dorađivanim fabričkim šupljinama oba praga i specijalno napravljenom „bunkeru“ u zadnjem braniku automobila „Chevrolet Aveo“ vršačkih registarskih oznaka.

Albanci švercovali marihuanu preko Srbije! Na carini su rekli da nemaju ništa da prijave, a onda... (FOTO)

Njime je ka Rumuniji putovao 23-godišnji vozač sa dvoje vremešnih saputnika iz Vršca, koje je navodno poveo na lekarski pregled u Rumuniju, što je verovatno trebalo da posluži kao „maska“, odnosno da umanji stepen sumnje carinskih i policijskih službenika što se tiče stvarne svrhe putovanja.

foto: MUP

Pored krijumčarenih cigareta biće zadržan i automobil zbog toga što su na njemu dograđivani „bunkeri“ za ilegalno prenošenje robe, a ovim slučajem će se dalje baviti policija i tužilaštvo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.