Užas u Subotici! Migranti napali devojku, jedan od njih imao i NOŽ!
Foto: beta/damir sencar

napad

Užas u Subotici! Migranti napali devojku, jedan od njih imao i NOŽ!

U incidentu koji se desio u ponedeljak su migranti ukrali mobilni telefon jednoj devojci. Tokom razbojništva niko nije povređen, što je sretna okolnost jer se ispostavilo da je jedan počinioc imao nož
Objavljeno:

Anet Mesaroš je baš čekala prijatelja ispred jednog subotičkog Doma zdravlja i telefonirala mobilnim telefonom. Tada su je napala dva migranta koji su joj oteli telefon iz ruke i počeli da beže prema Železničkoj stanici koja se nalazi u blizini.

Uplašenu devojku su čuli i taksisti u blizini mesta dešavanja, te su krenuli za počiniocima. Nakon kraće potere su uspeli da ih sustignu. Tada ih je zateklo što su počinioci imali i oružje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Taksista Branimir Emreković je izjavio da je video kako devojka stoji ispred Doma zdravlja i kako dva migranta idu u njenom smeru, jedan mlađi i jedan stariji. Mlađi joj je oteo telefon iz ruke i počeo da beži, a devojka je krenula za njima.

- I ja sam krenuo za njima, kao i još jedan moj kolega. Mlađi počinioc je umakao, ali su ga policajci pronašli. Starijeg smo pokušali da zaustavimo, ali je izvadio nož. Tada smo mi uzmaknuli i pustili ga da ode, ali je policija i njega uhvatila.

Napadnuta devojka u prvi mah nije ni shvatila šta joj se dešava. Svojoj prisebnosti može da zahvali što je umesto paničenja krenula za počiniocima.

Anet Mesaroš je izjavila za Pannon TV kako je stajala ispred Doma zdravlja kada su joj dvojica migranata uzela telefon i počela da beže:

- To su videli taksisti i požurili da mi pomognu.

Taksisti su o razbojništvu odmah obavestili policiju. Policajci su brzo stigli na lice mesta i uhvatili počinioce. Napadnuta devojka je nakon davanja službene izjave dobila nazad svoj ukradeni mobilni telefon.

(Espreso.co.rs / RTV Pannon)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.