Iz Drine izvučeno telo novorođenčeta, otac tvrdi: Beba je rođena mrtva
Foto: Večernje novosti

Horor

Iz Drine izvučeno telo novorođenčeta, otac tvrdi: Beba je rođena mrtva

Očekivali smo rođenje deteta u martu, ali je zbog nastalih bolova supruga otišla kod doktora noću oko 00.30. Vratila se sva krvava rekavši da joj je pukla cista, ne govoreći ništa o porođaju“, rekao je Milan novinarima u Zvorniku
Objavljeno:

Beživotno telo novorođenčeta pronašli su vatrogasci je u Drini kod Zvornika, posle dojave ribara, pišu “Večernje novosti“.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Milan V. suprug Suzane V. iz Zvornika koja je osumnjičena za čedomorstvo, rekao je da je dete mrtvo rođeno i da je zbog stanja u kome se nalazila njegova supruga i činjenice da su dva puta gubili decu, bebu odnela i bacila u Drinu.

“Očekivali smo rođenje deteta u martu, ali je zbog nastalih bolova supruga otišla kod doktora noću oko 00.30. Vratila se sva krvava rekavši da joj je pukla cista, ne govoreći ništa o porođaju“, rekao je Milan novinarima u Zvorniku. On je dodao da je sve saznao tek sutradan u policiji, tvrdeći da supruga nije smela da mu kaže jer nije znala kako će reagovati. “Da sam te večeri kad je osetila bolove krenuo sa njom sve bi bilo drugačije. Da je makar neko u to vreme kada je počeo porod na ulici naišao bio bi svedok ove priče“, rekao je Milan.

foto: Printscreen/Instagram/ivanapavkovic

Podsetivši da im je prvorođenče umrlo 2004, kada je supruga bila u sedmom mesecu trudnoće, Milan je rekao da supruga nije mogla da prolazi kroz isto i "gleda bebu koju sahranjuje". U međuvremenu su dobili ćerku i sina. Prema njegovim rečima, uvek su bili zajedno, a supruga se prema deci uvek odnosila majčinski. Telo bebe su u utorak, nakon dojave ribara, iz Drine izvukli vatrogasci uz nadzor policije.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.