OVO JE SOBARICA IZ NIŠA O ČIJEM ZLOČINU PRIČA SRBIJA: Ubila vlasnika hotela, ranila kolegu?
Foto: Facebook printscreen

osumnjičena

OVO JE SOBARICA IZ NIŠA O ČIJEM ZLOČINU PRIČA SRBIJA: Ubila vlasnika hotela, ranila kolegu?

Milica Dimitrijević (27) iz Niša uhapšena je zbog sumnje da je 5. novembra ove godine u Niškoj Banji ubila vlasnika vile "DND" Dejana Dejančića (51)
Objavljeno:

Ona je kod njega radila kao sobarica, a potom pokušala da ubije recepcionera Dejana Jovanovića (42), koji je još uvek u komi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tako je došlo do neverovatnog preokreta u istrazi jer je do sada jedini osumnjičeni bio Jovanović, koji je navodno ubio Dejančića jer je bio u ljubavnoj vezi s Jovanovićevom devojkom Milicom.

Obrt u istrazi dogodio se nakon DNK analize s pištolja na kojem su nađeni tragovi Milice Dimitrijević.

- Mada je Milica, koja je tvrdila da je svedok ubistva, prošla poligraf, istraga je nastavljena. Ključni dokaz koji nju tereti jesu njeni biološki tragovi na pištolju kojim je izvršeno ubistvo i pokušaj ubistva. Jovanović je zbog teških povreda glave u komi - kaže izvor iz istrage za Kurir.

Drama u Niškoj Banji odigrala se 5. novembra, kad je Dejan Jovanović prijavio da je u vili „DND“ ubio svog gazdu, vlasnika vile Dejana Dejančića. Policija nije uspela da komunicira s recepcionerom, koji je, navodno, pretio samoubistvom. Nešto kasnije iz hotela je, kako je sama izjavila, uspela da pobegne sobarica Milica Dimitrijević. Kasnije su u vilu munjevito ušli pripadnici niškog odreda Žandarmerije. Zanimljivo je da je na lice mesta ponovo došla sobarica Milica, i to sa sestrom recepcionera.

Te navode nekoliko dana kasnije Milica je demantovala.

- Hteo je i mene da ubije, jedva sam živu glavu izvukla. Laž je da sam bila devojka ubice. Nisu tačni ti napisi da sam s Jovanovićem bila u ljubavnoj vezi, kao i da je motiv zločina ljubomora. On je ubio direktora jer je tvrdio da ga psihički maltretira. Umalo sam stradala jer sam bila svedok ubistva. Bežala sam glavom bez obzira, bosa i bez jakne istrčala sam iz hotela. To je prava i jedina istina o zločinu - tvrdila je dan kasnije Milica.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.