IZLETEO IZ RESTORANA, PA VIDEO MRTVU ĆERKU I UNUČE! "Ne bi pomoglo ni 50 vozila Hitne" - detalji udesa kod Cerovca
Policija, Foto: Rina

JEZIV PRIZOR

IZLETEO IZ RESTORANA, PA VIDEO MRTVU ĆERKU I UNUČE! "Ne bi pomoglo ni 50 vozila Hitne" - detalji udesa kod Cerovca

Saobraćajna nesreća koja se dogodila kod Cerovca, na putu Šabac-Valjevo, odnela je tri života.

Objavljeno: 08:19h

Otac iz Cerovca izleteo je iz restorana kada je čuo udes, ali je onda shvatio da su u kolima bili njegova žena, ćerka i unuk.

Saobraćajna nesreća koja se dogodila kod Cerovca, na putu Šabac-Valjevo, odnela je tri života. Preminula je majka Marija S. koja je bila u automobilu, kao i motociklista Nenad Z, dok je Marijin trogodišnji sin izdahnuo u bolnici.

Očevici kažu za "Kurir" da je prizor bio stravičan i da "ne bi pomoglo ni 50 vozila Hitne pomoći". Motorista se navodno trkao sa drugom osobom na motociklu koja je napustila mesto nesreće.

"Đavo ga je vukao. Motor mu je ostao nasred asfalta. Pukla mu je lobanja, bio je sav krvav. Nije očekivao da će žena da skrene, kamion je držao svoju stranu, vozio normalno. Žao mi je deteta. Hitna je brzo došla, dva vozila, ali da je došlo i 50, ne bi vredelo", rekao je očevidac.

Nesreća se dogodila u blizini restorana koji drži Marijin otac. On je čuo jak udarac i izašao da pomogne postradalima, kada je shvatio da su se u automobilu koji je bio smrskan nalazile njegova supruga, kćerka i unuk.

Nezvanično, u automobilu nije bilo dečjeg sedišta već je trogodišnjak sedeo na zadnjem sedištu s majkom. Dečakova baka S. S. koja je i vozila prebačena je u bolnicu sa teškim povredama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.