ISTRAGA SVE OTKRILA Ubica i vođa navijača se znaju od ranije! Evo zbog čega je na smrt pretučen Gidra! (FOTO)
Foto: Print Screen Facebook

još jedna misterija

ISTRAGA SVE OTKRILA Ubica i vođa navijača se znaju od ranije! Evo zbog čega je na smrt pretučen Gidra! (FOTO)

Obdukcijom je utvrđeno da su povrede od kojih su Gidra i Roklicer preminuli nanete palicom...
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Poslednji nalazi istrage povodom ubistva Dragana Jovanovića Gidre i Darija Roklicera pokazuju da su ubijeni istom drvenom palicom, koja je polomljena prilikom tuče i čiji deo je pronašla policija, nezvanično saznaje „Alo!“.

Inspektori ispituju da li ovo ubistvo ima veze sa pucnjavom koja se dogodila pre osam godina!

ON JE BIO SMRT KOJA JE DISALA ZA VRATOM JOSIPA BROZA: Hitler je na Tita poslao komandosa sa ožiljkom na obrazu! (FOTO) (VIDEO)

Kako saznajemo, obdukcijom je utvrđeno da su povrede od kojih su Gidra i Roklicer preminuli nanete palicom, koju je, prema sadašnjim saznanjima policije, koristio samo Stevan Josić zvani Sima Strahota.

ISPOVEST MIGRANTKINJE koja ledi krv u venama: Ishabana fotografija koju čuva blizu srca krije TRAGEDIJU (FOTO)

- Palica je data na DNK analizu, nakon čega će se znati više - navodi izvor iz istrage.

Strahoti, osumnjičenom za ubistvo Gidre i Roklicera, i Miroslavu Kneževiću zvani Kimi, osumnjičenom da je skrivao Josića, određen je pritvor do 30 dana. Kako nezvanično saznajemo, oni su saslušani u četvrtak, i to kasno uveče, iz bezbednosnih razloga. Obojica su se branili ćutanjem.

Međutim, policija pokušava da utvrdi i da li je jedan od radnika obezbeđenja objekta ispred kojeg su ubijeni Roklicer i Gidra radio u obezbeđenju lokala „Akvarijus“ i da li je on čovek kojeg je Gidra ranio pre osam godina, što bi mogao biti jedan od razloga za sukob.

Gidra i Roklicer ubijeni su u sredu ujutru u tuči ispred lokala „Moja kafanica“. Uhapšeni Josić radio je i u drugim klubovima i nije se libio da brutalno prebije one koji prave nered u lokalu.

Dario Roklicer sahranjen je juče na novosadskom Novom groblju u prisustvu brojnih prijatelja, kolega i rodbine. Njegov kum i kolega iz „Er Pinka“, gde je radio kao pilot, čitajući oproštajni govor podsetio je prisutne da je Darija upoznao 2008. godine u Pilotskoj akademiji u Vršcu, te da je sa njim delio dobro i zlo.

„Bio je odličan kolega i još bolji prijatelj i nije zaslužio tako da ode“, izjavio je on. Dragan Jovanović Gidra biće sahranjen danas.

(Espreso.co.rs / Izvor: alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.