NARKO BRAĆA BLIZANCI IZ BEOGRADA DILOVALI DROGU: Otkriveno sa kim su SARAĐIVALI
ilustracija, Foto: MUP

SKANDAL

NARKO BRAĆA BLIZANCI IZ BEOGRADA DILOVALI DROGU: Otkriveno sa kim su SARAĐIVALI

Kako se saznaje, oni su danas na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu negirali da su izvršili krivično delo

Objavljeno:

Braća blizanci Milorad G. (31) i Branislav G. (31), uhapšeni su zajedno sa braćom Aleksandrom V. (24) i Filipom V. (22) zbog sumnje da su nabavili i prodavali kokain na teritoriji Novog Beograda.

U zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, lisice na ruke su im stavljene u utorak u ovom beogradskom naselju, u kom inače svi i žive.

Kako se saznaje, oni su danas na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu negirali da su izvršili krivično delo proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, ali nisu želeli da iznose detaljnu odbranu.

Novac u peškirima

– Četvorica osumnjičenih, inače dvojica braća blizanaca i dvojica rođene braće, saslušani su u prisustvu svog branioca, poznatog advokata Nemanje Govedarice. Sva četvorica kratko su izjavila da nisu krivi i da nisu izvršili krivično delo, ali nisu želeli da odgovaraju na pitanja zamenika tužioca – potvrdio je izvor i dodao da je predloženo sudiji da im odredi pritvor do 30 dana.

Droga, Heroin
foto: MUP

Izvor otkriva da se za petim osumnjičenim traga.

– U stanovima koje koriste, podrumskim prostorijama ali i hodniku zgrade, policija je pronašla više od kilograma kokaina, elektronsku vagicu za precizno merenje droge, kao i 26.020 evra, 1.113.500 dinara, 400 dolara i 180 kuna – saopšteno je posle hapšenja.

Kokain su, kako se saznaje, skrivali na različitim mestima, u pomoćnoj prostoriji zgrade, odnosno podrumu u jednoj torbi pronađena je najveća količina, ali je deo bio skriven i među cevima, u samom hodniku zgrade u kojoj jedan od osumnjičenih živi.

1 / 9 Foto: MUP

– Novac je bio uredno spakovan u koverte, u plakaru među peškirima, ali i u fioci radnog stola – objašnjava izvor.

Manja pakovanja

Prema njegovim rečima, sumnja se da je ova grupa prodavala kokain na različitim lokacijama na Novom Beogradu, od 21. marta ove godine do ponedeljka, kada su uhapšeni.

– Sumnja se da je Milorad G. nabavio kilogram kokaina i smestio ga u garažu u istoj ulici u kojoj svi žive na Novom Beogradu. Njegov brat blizanac i ostali osumnjičeni su ga, kako se sumnja, razmerili na paketiće od po 50 i 100 grama, sakrili u podrum, a onda prepakivali u još manje paketiće od po pola grama i gram i prodavali korisnicima – otkriva izvor.

Bonus video:

02:49

Pala 3 dilera, zaplenjeno 20 кilograma spida i 10 кilograma marihuane

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.