GOSPODE POMILUJ: Uhapšen lopov u Čačku, ukrao mošti svetaca iz crkve!
Foto: Drgan Kadić

Kakvi su to ljudi?

GOSPODE POMILUJ: Uhapšen lopov u Čačku, ukrao mošti svetaca iz crkve!

"Policija je u jednoj napuštenoj kući u Čačku kod muškarca (36) iz tog grada pronašla mošti ukradene iz crkve. Protiv njega će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu", navedeno je u saopštenju policije
Objavljeno: 07:50h

Čačanska policija rasvetlila je više krađa, među kojima je i krađa moštiju Svetog Nektarija Eginskog i Svete Marine Velikomučenice iz crkve u Atenici kod Čačka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Policija je u jednoj napuštenoj kući u Čačku kod muškarca (36) iz tog grada pronašla mošti ukradene iz crkve. Protiv njega će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu", navedeno je u saopštenju policije.

Policija je privela trojicu Čačana i rasvetlila krađe automobila, zlatnog i srebrnog nakita. Saopšteno je da su privedena dvojica Čačana koji se sumnjiče da su obili dva stana u Čačku iz kojih su ukrali zlatni i srebrni nakit. Priveden je i Čačanin (56) osumnjičen da je Čačku, Gornjem Milanovcu, Ljigu i Kraljevu ukrao četiri putnička vozila i izvršio dve teške krađe u selima u okolini Čačka. Protiv njih će biti podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.