U centru Novog Sada ubijena dvojica navijača, jedan od njih vođa navijačke grupe FIRMA, više osoba uhapšeno!
Foto: Facebook, Dragan Jovanović

ubijen gidra

U centru Novog Sada ubijena dvojica navijača, jedan od njih vođa navijačke grupe FIRMA, više osoba uhapšeno!

Dragan Jovanović Gidra (26) je jedan od vođa navijača Voše. On je u ovoj godini dva puta učestvovao u dve pucnjave. U poslednjoj koja se dogodila početkom septembra na Grbavici, zadobio je višestruke rane
Objavljeno:

Dvojica mladića pronađena su mrtva rano jutros ispred jednog lokala u centru Novog Sada. Jedan od ubijenih je Dragan Jovanović zvani Gidra (26), nekadašnji vođa navijačke grupe "Firma". Više osoba u novom sadu privedeno je u vezi sa ovim zločinom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dragan Jovanović i drugi mladić Dario Roklicer (29) pretučeni su na smrt nakon svađe sa grupom muškaraca u lokalu "Moja kafanica".

Oni su nakon svađe izašli ispred, gde ih je grupa muškaraca do smrti pretukla drvenim štanglama.

foto: Facebook, Dragan Jovanović

Još nije poznato kako je došlo do ubistava, niti koliko je tačno osoba učestvovalo u incidentu.

Podsetimo, Dragan Jovanović Gidra (26) je jedan od vođa navijača Voše. On je u ovoj godini dva puta učestvovao u dve pucnjave. U psoslednjoj koja se dogodila početkom septembra na Grbavici, zadobio je višestruke rane, a jedan od napadača se pre nedelju dana predao policiji.

foto: Printscreen, RTV

Dodajmo još da je Jovanović od ranije poznat policiji po nizu krivičnih dela, a važi za jednog od vođa navijačke grupe "G3" Fudbalskog kluba "Vojvodina".

On je proteklih godina dobio veći broj krivičnih prijava, između ostalog na Sajmištu 2008. hicem iz pištolja ranio je u nogu radnika obezbeđenja diskoteke "Akvarijus", 2009. godine je pucao u noge Futožaninu Petru Jovičiću, u klasičnoj sačekuši ispred njegove kuće, a iste godine je u autobusu punom putnika na liniji broj 7 ranio jednu osobu. Takođe je privođen zbog ranjavanja Dragana Kaćanskog u kafani "Bircuz" u Ulici Laze Telečkog.

Policija je protiv njega podnela 36 prijava, od čega zbog narkotika, seksualnih delikata, oružja, napada na policajce, krađa, izazivanja opšte opasnosti, nasilničkog ponašanja na sportskim priredbama, nanošenja teških telesnih povreda, iznude, prikrivanja, ugrožavanja sigurnosti i držanja u zatočeništvu. Jovanović je do sada osuđivan pet puta i to dva puta na kaznu zatvora, dva puta uslovno, dok je jednom presudom dobio novčanu kaznu i godinu dana zabrane prisustvovanja utakmicama. Na osnovu kršenja javnog reda i mira kažnjen je takođe pet puta.

(Espreso.co.rs / 021.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.