ŽENE U CRNOM ZA ESPRESO: Borićemo se da Počuča ne bude na slobodi! (FOTO)
Foto: Fonet

ULAŽU ŽALBE...

ŽENE U CRNOM ZA ESPRESO: Borićemo se da Počuča ne bude na slobodi! (FOTO)

- Da bi se omogućio nesmetan rad braniteljki ljudskih prava, potrebno je sankcionisati govor mržnje jer vodi ka zličinu iz mržnje - poručuju iz ove organizacije
Objavljeno:

Radomir Počuča je oslobođen optužbi da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti pripadnica organizacije Žene u crnom, a to je odmah podelio na društvenoj mreži Fejsbuk. Ipak, Žene u crnom se nadaju da ovo nije konačno.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako su navele u izjavi za naš portal, spremne su da ulažu žalbe, ako je potrebno bez prestanka, jer je ovakva presuda sramotna.

- Ovo potvrđuje da u državi Srbiji ne postoji autonomija pravosuđa, ali ni regularna podela vlasti. Mi ćemo ulagati koliko god je potrebno žalbi, jer je ovo sramotno. Govor mržnje ne bi smeo da prođe nekažnjeno. Danas smo slušale sramotu u sudnici, izuzev tužioca koji je imao tačno obrazloženje! Jao da smo na početku devedesetih - rekli su nam iz "Žena u crnom" i dodali:

Počuča oslobođen optužbi za napad na Žene u crnom, A ODMAH SE I OGLASIO!

- Da bi se omogućio nesmetan rad braniteljki ljudskih prava, potrebno je sankcionisati govor mržnje jer vodi ka zličinu iz mržnje. Da se sankcionišu napadi i da se procesuiraju ovakvi slučajevi jer ako se to ne dogodi, dolazi do novih napada i nekažnjenog nasilja - zaključuju iz "Žena u crnom".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.