HAPŠENJA U POŽAREVCU: Nove mućke s registracijama vozila, zaradili milione muljanjem
Foto: Thinkstock

fALSIFIKOVALI ISPRAVE

HAPŠENJA U POŽAREVCU: Nove mućke s registracijama vozila, zaradili milione muljanjem

Policija je osumnjičene uz krivičnu prijavu privela Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela prevare i falsifikovanja isprave
Objavljeno:

Policija je uhapsila R. T. (52) i D. D. (47) iz Požarevca, koji se terete da su falsifikovanim ovlašćenjima i uplatnicama produžavali registraciju vozila.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako je saopšteno iz MUP-a, sumnja se da su oni primali novac od više osoba za produženje registracije vozila koji nisu uplaćivali na račun budžeta Republike Srbije, već su falsifikovanim ovlašćenjima i uplatnicama u Policijskoj upravi u Požarevacu produžavali registraciju, čime su ostvarili protivpravnu imovinsku korist, dok je budžet Srbije oštećen za više od 3.000.000 dinara. Policija je osumnjičene uz krivičnu prijavu privela Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela prevare i falsifikovanja isprave. Podsetimo, nedavno je unutrašnja kontrola MUP-a uhapsila tri osobe zbog sumnje da su oštetile budžet Srbije za 1.713.665,5 dinara, kroz prevare s registracijama vozila. Uhapšen je policijski službenik Policijske uprave Beograd Đ. B. (40) i dvojica građana J. I. (26) i K. L. N. (41) zbog sumnje da su pomagali u zločinu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.